duminică, 4 ianuarie 2009

Ce am vazut eu la Gara de Nord!

Stateam si eu linistit, fumam o tigara pe geam la un prieten, undeva pe la Gara de Nord, cand, deodata se aude pe strada un zgomot puternic de motor ambalat la maxim, intorc privirea curios si vad un Dodge Viper rosu cum mergea pe contrasens la blana, urmarit de o masina de hingheri. Imaginea m-a captivat, am scos camera si am filmat, dar am ramas fara baterie, am prins doar cateva segventze. Restul va povestesc aici.

Soferul din masina de hingheri tragea cu pistolul dupa tipa care conducea viperul in timp ce gagica, era culcata pe spate pe capota viperului, inarmata pina in dintzi, tinea volanul cu un picior si accelera cu celalalt cred, in timp ce tragea in masina de hingheri. Nu stiu exact de ce se alergau astia doi, dar ma uitam cu gura cascata. Dupa cateva menevre de eschiva, intre vieper si masina de hingheri s-a intercalat un autobuz, hingherul (nu cred ca era hingher adevarat, ca astia la noi sunt tzigani si nu au decat pusca dinaia cu tranchilizant) trage cu pistolul , dar da din incheietura asa ca la barbut si gloantzele au ocolit autobuzul si s-au dus exact in cauciucurile de pe partea dreapta ale viperului care a ramas pe jenti.

Sa vezi scantezi, si zgomot de metal frecat pe asfalt, incredibil, cum pula mea sa vezi asa ceva in Romania ? Imi intorc privirea undeva mai la dreapta si ce sa vezi, garda facuse un blocaj din mai multe masini si toti politistii erau pregatiti sa deschida focul spre viperul rosu. Jandarmerie, BGS, Dragon Star, Anaconda Security, toata lumea era acolo, pompierii smurd, toti, toti. Gagica intra inapoi in masina accelereaza tare de tot si trage frina de mina, masina patineaza pe astafalt si se duce cu jentile tarshaite spre barajul politiei cu scantei cu tot tacamul. Pe strada cred ca era o denivelare sau ceva ca altfel nu-mi explic ceea ce s-a intamplat. Asa, gagiga cu frana de mina trasa se ducea cu partea dreapta spre barajul politiei, jentile se proptesc in denivelare si din cauza inertiei se da peste cap de doua ori, (aici parca vedeam in slow motion totul) prin spatele barajului tocmai trecea un autobuz plin ochi cu muncitoare de la Apaca. Viperul sare peste barajul politiei si aterizeaza cu rotile pe lateralul atuobuzului care din cauza impactului cade pe-o parte. Viperul sus pe autobuz, politistii derutati nu stiau ce e cu ei, gagica accelereaza si scapa de garda, moment in care masina de hingheri intra in plin in barajul gaborilor, dar nimeni la volan.

3 comentarii:

Anonim spunea...

si-ti placu wanted pentru angelica presupun :))

Anonim spunea...

nu coaie, e 100% adevarat, eu cu ochii mei am vazut asta la Gara de Nord

ces spunea...

au scris astia pe youtube gresit