marți, 6 ianuarie 2009

SPA la subsolul blocului!

Vecina mea face gunoi si il lasa la usa, pe scara blocului, un sac, doi saci, trei saci, cati saci vrea ea ca e smechera si are bani si isi permite sa faca gunoi. Care e combinatia asta cu gunoiu la usa? eu nu inteleg, iti este chiar atat de lene incat sa te urci in lift si sa apesi pe -1 (subsol) sa pui sacu in tomberon si sa urci iarasi? Nu, doamna X de peste 60, cu bigudiuri pe cap si vopsita culoarea sfeclei rosii, sau a veveritzei nucleare, mare cantareatza la viatza ei, momentan impresar de artisti fara talent probabil are senzatia ca locuieste intr-un palat sau ceva si ca are servitori care se ascund pe sub presurile de la usi, iar cand ea scoate gunoiul pe hol, sar astia de pe unde apuca si il mananca si il caca sub forma de petale de trandafir si parfum de lavanda de miroase in tot blocu, o nebunie, iti vine sa lingi peretzii. In realitate, baba scoate resturile pe scara blocului si asteapta sa vina femeia de serviciu sa le adune. Pentru ca nu-mi place ceea ce se intampla, in scurt timp, cum am prins gunoiul la usa, ma duc la subsol bag un tomberon in lift il las la ea in fatza usii si scriu si un biletzel pe el...

"Asociatia de locatari a hotarat sa mutam ghena la etajul 2 pentru ca la subsol amenajam o sala de fitness, jacuzzi si o sauna in garaj. Va rugam sa va ridicati muraturile din boxa pentru a face loc aparatului de vibromasaj. Multumim!" Semnat, Administratorul!

Daca nu merge nici asa, strang vre-o 30 de kile de gunoi si il vars pe presul de la usa ei. Sanatate si La multi ani doamna X!

2 comentarii:

x spunea...

umor de prima mana ;)

Anonim spunea...

bai eu ma ofer voluntar la faza asta...adik dak ai nevoie de ajutor...nici o problema,nu ar fi nici prima nici ultima persoana.:P ii pregatim la usa "un mic festin" ;))