marți, 30 decembrie 2008

Teleportorul interMallecular

Cineva sa inventeze in pula mea aparatul de teleportat mai repede ca nu stiu cat mai rezist. (Oare aparatu de teleportat incet exista deja?) Astazi am fost la mall unde am urmarit maimutezele cum se agita in fatza vitrinelor cu haine paietate brizbrizate, ciucardate, impodobite cu marcadriuluri si ciumbintare si alte zeci si sute de chestii sclipitoare (parte din cuvintele folosite mai sus nu exista, vezi marcadril si ciumbintar in DEX (paranteza in paranteza, "Bine bine, Dictionar Explicativ da de unde vine X-ul?" cum zicea Mache)). Eu nu ajung in mal mai mult de 2 ori pe an, dar azi am exagerat, am fost intr-o singura zi in doua maluri.Daca aveam posibilitatea ma teleportam, dar cineva nu a fost suficient de destept sa inventeze un aparat pentru asa ceva. Aia din Star Treck cum pot ma? Care e faza cu teleportator si mallul? Simplu, toate mallurile ar trebui sa construiasca linga fiecare cabina de lift sau de proba o cabina de teleportare catre toate celelelte mall-uri, aparatul "TeletransMall" ar avea un succes inimaginabil mai ales in randul femeilor care isi trateaza abstinentza sexuala prin cumparaturi.
-Hai fata pina la ala din militari ca aici n-au astia ce caut eu, mergem cu Teletransmall-ul?
- Da fata, hai ca fac eu cinste cu biletele
-In cabina teleportorului e muzica?
-Ca la discoteca! e si spectacol de lumini, e muzica grea ca carnea de porc.

Da ce faci daca se blocheaza aparatu, cum mai fac si lifturile? Apesi pe zero? Bati cu pumnii in usa? Cum ar fi sa te teleportezi jumatate in Platza si jumatate sa ramai in Vitan? Bati cu pumnii in usa la Platza? Sau cu picioarele in usa la Vitan?
Aloo cineva sa-i cheme pe aia de la intretinerea teleportoarelor.
Discutie despre "Teleportoarele InterMalleculare, din Mall" C&B

C: Ce zici ma de teleportatoarele din mall-uri
C: Alea "interlMalleculare", ai auzit de ele?
B: Da da ! Sunt adevarate
C:Am auzit ca prin ele comunica mall-urile din orasul respectiv
C:Naspa daca uiti la care Mall ai lasat masina

B:La care mall?
C: Oricare!
C: Si sa fie ora inchiderii, teletransmall-ul sa se inchida cu 2 ore ianinte ca sa curetze de particule femeile de serviciu, si tu pula masina.
B: Aaoleu !
B: A
paratu sa curetze femeile?
C: Nu, femile sa curetze aparatu !
C: Raman resturi de molecule la chederu usilor si in jurul lampii de teleportare. Dureaza mult sa curetze, dar cel mai mult dureaza sa-si puna femeile de serviciu costumul, e complicat nu stau sa-ti explic acum.

Niciun comentariu: