vineri, 25 iulie 2008

Cum se antifoneaza o camera !

Pentru a antifona o incapere de 16 de metri patrati dotata cu o usa si o fereastra ai nevoie de urmatoarele:

Aproximativ 362 cofraje de oua
13.032 de oua medii de gaina
Un adeziv profesionist si multa rabdare

Odata ce ai facut rost de materia prima poti trece la antifonara camerei. Se iau 181 de cofraje si se lipesc de peretzii incaperii dar si pe tavanul acesteia astfel incat sa nu mai existe nici un coltishor de perete neantifonat. Se lasa 24 de ore la uscat, tzinetzi usa si geamul deschis pentru aerisire. A doua zi se iau cele 13.032 de oua de gaina si se lipeste fiecare in parte cu silicon in celelalte 181 de cofraje ramase. Dupa ce aceasta operatiune a fost dusa la bun sfarsit se iau cofrajele cu tot cu oua si se aplica cu ajutorul super adezivului in cele 181 de cofraje deja lipite pe peretzi astfel incat, ouale sa fie la mijloc intre cele doua cofraje.


Sa presupunem ca aceasta camera se afla undeva la mare si ca soarele bate inca de la rasarit si pina la apus asupra ei. Mai mult ca sigur din cele 13.032 de oua or sa iasa tot atatzia pui galbeni. Cum sa ai frate o camera de 16mp plina pe jumatate cu 13.032 de pui de gaina galbeni? Sa nu poti sa deschizi usa de pui, sa ii impingi cu picioru si aia sa piuie totzi incontinuu, partea buna e ca daca piuie nu se aude afara ca e antifonata camera. Da ai putea sa aduci un dresor in camera care sa ii invetze sa piuie pe rand, sau sa cante slagare piuite. Acum vine partea interesanta, daca cel putin jumatate dintre pui sunt cocosi, in momentul in care cresc si se apuca sa cante odata cu rasaritul ai parte de cea mai buna alarma de trezit dimineatza ever. S-au s-ar putea sa nu te mai trezesti deloc, sa mori sufocat in pat intre 13.032 de pui, si sa mai ai si alergie la pene si fulgi. Pura fictiune, scenariu bun de film horror pentru oamenii care au gainofobie.

Solutia optima pentru a scapa de problema puilor de gaina este ca imediat dupa ce ai aintifonat camera sa dai un party. Bagi 200 de punkeri inauntru si ii pui sa faca pogo pe DnB ! Pogo intr- camera plina cu oua!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca le fierbi inainte sa le lipeste, e mai bine? :)

Anonim spunea...

*lipesti*