miercuri, 30 iulie 2008

Injuraturi la domiciliu !

O noua idee de afaceri s-a nascut !
*Numarul este unul fictiv, nu incercati sa sunati


Firma de injuraturi la domiciliu, "PLM S.R.L" ofera servicii de calitate persoanelor cu bun simtz care nu au curajul, tupeul sau imaginatia necesara pentru a-si injura semenii cu care au avut altercatii sau neintzelegeri.
Pasul 1
Investitia pentru o asemenea firma nu este una foarte mare... sunt necesare cateva masini mici, de orash, cu care sa ne putem deplasa rapid la domiciliul celui vizat sa-i transmitem mesajul, o pereche de boxe de concert, microfoane wireless, o portavoce si niste baietzi bine facutzi, cu ceafa lata, pe post de mesageri. Toate masinile trebuiesc imprimate sau colantate cu logoul firmei, numarul de telefon si cateva exemple de injuraturi, sa stie omu pentru ce suna.
Pasul 2
Inchiriem un apartament in care facem dispeceratul, (pe post de centraliste angajam panarame, tarfe, shtoarfe, fete cu experientza, ele sunt cele mai in masura sa dea sfaturi clientilor)
Pasul 3
Angajam oameni care sa se plimbe prin cele mai rau famate cartiere bucurestene si din provincie, sa provoace scandaluri si sa culeaga injuraturi noi cu care sa inoiasca saptamanal baza de date a firmei. Stabilim tarifele in functie de gravitatea injuraturii si scoatem si o broshura cu exemple clare pe care o lasam in cutiile postale ale blocurilor.
Pasul 4
Incheiem un contract de colaborare cu o casa de avocatura cu experientza in calomnie si injurii, ceva gen "Filipescu & asociatzii" asta ca sa ne scoatem noi in caz de ceva naspa si dam drumu la injuraturi.
Pasul 5
Suna omu la firma si ne zice ca vrea sa-l injure pe vecinul de la 6 de exemplu:
-Buna ziua!
-PLM Buna ziua, cu ce va putem ajuta?
-Sarumina, vreau si eu sa injur pe cineva!
-Sigur ca da, cum va numiti?
-Gheorghe, Gheorghe Alexandru
-La ce adresa doritzi sa ajunga injuratura domnu Gheorghe?
-Strada Rascoala 1907, nr. *, Bloc **, Etaj 6, Ap. ***, Sector 2
- Numele destinatarului?
- Vasile Ion
-Din partea cui? Anonima sau nominala?
-Prefer anonim !
- Sigur ca da, dar va va costa in plus deoarece ne asumam noi riscurile in acest caz.
-Nici o problema!
-Doriti ca injuraturile sa fie transmise la usa? In fatza blocului? Cu vecinii de fatza?
-In fatza blocului si cu vecinii de fatza!
- Cate injuraturi doritzi?
- Trei
- Care sa fie?
- Pai, nu prea stiu, stati sa ma gandesc!
- Am putea sa va ajutam noi, va pun pe hold timp in care veti asculta o serie de injuraturi numerotate din domenii aleatorii, imediat ce v-ati hotarat apasati tasta corespunzatoare injuraturii selectate.
- Alo, domnu Gheorghe, felicitari ati ales variantele 3, 5 si 8, pretul final pentru cererea dumneavoastra este de 135 de RON pentru ijuraturi si alti 50 de RON pentru ca doriti ca injuraturile sa fie transmise in fatza blocului si ca anonim. Platiti cash sau cu cardul cei 185 de RON?
- Cu cardul
-Multumim, va mai putem ajuta cu ceva?
-Nu, va multumesc, o zi buna!
-La revedere, va mai asteptam la PLM!
Pasul 6
Acum intra in actiune baietzii cu ceafa lata si matizurile din dotare. Imediat ce au ajuns la adresa respectiva parcheaza strategic deschid portbagajul, alimenteaza boxele, pornesc statiile fac verificarile de rigoare si dau drumu la actiune. Doi bat la usile vecinilor sa ii scoata in fatza bloului (le spun ca e incendiu sau ceva) in timp ce unul dintre ei striga haotic in microfon la Vasile Ion de la 6.
-Domnuu Vasilee !
-Domnuu Vasilee !
-Domnuu Vasilee de la 6 !
-Da ce este, ce s-a intamplat?
-Buna ziua, Domnu Vasile firma PLM are deosebita placere de a va transmite un mesaj din partea unui anonim!
-Ce mesaj? De la cine?
"-Baga-mi-as pula in mortzi matii de labar !" (3)
-Baaa muistule, cine esti tu ma sa ma injuri pe mine?
-Domnu Vasile nu va enervati, eu sunt un simplu mesager, imi fac meseria, va rog frumos sa ascultati in continuare, mai am doar doua mesaje !
-Huooo, plecatzi dreacului de aici ca chem politzia, vretzi sa cobor la voi?
"-Slobozu cailor de la Zoo sa fie pe ochii tai de comunist!" (5)
"-Sa ma cac in gura ta cu presiune si sa itzi fac dus cu pisat!" (8)
- Multumim ca ne-ati ascultat domnu' Vasile, in cazul in care aveti nevoie de serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.
- O zi buna !
-La revedere!

Niciun comentariu: