vineri, 25 iulie 2008

In memoria lui Gigi... +





Dupa ce am urmarit pe youtube cateva filmuletze dastea triste gen "nu te vom uita niciodata Leushtenia" sau "dormi ca porcu bai Codrut" m-am gandit sa-l odihnesc si eu in pace pe gandacu asta scarbos :)

Nu va ganditi k am vrut intentionat sa ma uit la filmulete de genu asta,dar ma plictiseam si am intrat pe youtube si am scris la SEARCH "ce pot vedea aici"... si mi-au aparut videoclipuri precm VeritaSaga, Mafia, La Familia, vreo 2-3 filmulete cu oameni prosti (da prosti rau) unu cu un popa care vorbea de draci si diavoli (ca cica nu-s la fel) si unu cu somn de veci pe care am si dat click..plm nush de ce.

Asa...sarind de la una la alta...hai sa va povestesc cum a murit Gigi gandacul...defapt in ce chiinuri groznice a murit. In primul rand a fost izbit cu mocheta in cap de cateva ori pentru ca se misca foarte repede, apoi ars cu bricheta, un pic perpelit asa, iar apoi cu o tzigara aprinsa pe burta ca la sfarsit sa fie prajit bine de tot. Tot in noaptea asta am aflat direct de pe youtube ca la motociclistii care mor in accident li se spune "asfalt uscat acolo sus".

Gigi gandacul era....era...era gandac frate, nu cred ca avea vreun hobby ceva. Ce sa-i urez eu lu asta? Acolo sus evident!
Baaii..nu stiu...multa branza? A..nu,nu..ca asta-i la soareci...nu stiu...plm multe gandacioaice topless :) si mochete usoare acolo sus !




Aaa...si apropo de gandaci, sa va spun dialogul dintre mine si Primaru intr-o noapte cand el statea intins pe covor, la Wams acasa,si Moldoveanu a aruncat o moneda de 10 bani pe el...

P: - Coaie un gandac sa-mi bag pula!!!
C: - Coaie e o mie de lei!
Cica "coaie un gandac" plm...coaie uite un gandac in argintiu...cred ca e tigan.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Gandacii cu ceafa lata te pleznesc pe neasteptate, de foame !