miercuri, 28 ianuarie 2009

Olimpiada micilor enoriasi

Astăzi este mare concurs mare în rândul enoriaşilor, iubitorilor de biserică şi al elevilor cu frica lui dumnezeu. Are loc... nici mai mult, nici mai putin decât: prima Olimpiadă de Religie din România. Pentru că nu puteam rata un asemenea subiect fierbinte ne-am interesat puţin, am tras câteva search-uri pe google, am dat câteva telefoane şi am aflat detalii. Concursul este adresat celor care încă se mai duc pe la scoală, care nu chiulesc, nu se drogheza, nu fac laba, etc. Întrebările, problemele şi ecuaţiile de religie sunt alcătuite de reprezentanţii Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi de profesorii de religie. Între 15 şi 19 aprilie are loc faza naţională a concursului, undeva în Baia Mare.

Sursa: Trinitas Tv (un fel de Spice platinum al enoriaşhilor)

De ce este postul ăsta aici? De ce suntem atât de entuziasmaţi de o olimpiadă la religie?
Pentru că am trimis un reprezentant oficial al blogului la concursul cu tenta dumnezeiească (să-mi bag pula, aşa ceva rar găseşti)
Un anume profesor de religie de la un anume liceu teoretic, unde întâmplător învaţă un membru marcant al mosorului, a întrebat în timpul orei cine doreşte să participe la olimpiada de religie. Pentru că nu putea să rateze o asemenea ocazie, omul nostru de bază s-a aruncat cu capul înainte în tainele bibliei. Rămâne de văzut ce a făcut!
Hai să ne vedem la Baia Mare A.
Să-mi bag pula dacă nu venim toţi cu biblii în mână să te susţinem, o aduc şi pe măsa lu Goro ca s-a întors în ţară. O sa fluturăm goblenuri cu faţa lui isus la geamul scolii.

Detaliile despre desfăşurarea concursului, subiectele şi impresiile partcipantului nostru vor fi publicate în cursul zilei de maine. (Sper)

Acum, corespondenţa SMS cu trimisul nostru la faţa locului !

C: Vreau subiectele de la olimpiada! Nu uita, eşti trimisul special al mosorului. Isus te-a ales pe tine, vreau păreri de la restul participanţilor! Succes, Dumnezeu fie cu tine fiule! Parintele Cage
A: Cere şi ţi se va da ! Voi face întocmai părinte, rugile îţi vor fi ascultate. Mă întorc în lăcaşul meu sfânt pentru a medita în continuare. Amin!

2 comentarii:

Ramona spunea...

Trinitas este si post de radio.Am vazut eu aseara la stiri ca hotii care i-au furat masina lui Becali,i-au umblat la botoane si i-au ratacit frecventa postului Trinitas.Iar Becali era foarte suparat pe treaba asta :)

Anonim spunea...

mai este olimpiada la contabilitate...si la economie..