sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Marcel Necaz si marele pot la barbut extrem !

Lucrãtorul la fabrica de melasa "Sfeclarom S.A., Marcel Necaz, om cu grija zilei de maine, este bolnav! Impatimit al jocurilor de noroc, si-a petrecut peste 42 de ani din viatza cu gandul la marele castig. Joaca tot ce prinde, 6/49, loto prono, noroc, loz in plic, maxi bet, mini bet, pariuri sportive, barbut, chiar si barbut extrem cu 7 zaruri si 12 fetze fiecare. A castigat o singura data, o excursie la Olanesti, dar i-a furat soacra biletele si a fugit cu amantul la bai. Intr-o zi ce parea sa fie ca oricare alta, fericirea a ciocanit de 2 ori la usa lui.
"Cioc, Cioc"

-Cine e?

-Fericirea in mortzi matii, m-am ratacit prin cartier, deschide usa!
-De ce?
- Ai castigat peste 1 milion de dolari la barbut extrem.

Banii trebuiau ridicati de la agentia "Barbugii de Sambata" din strada Zarul fara numar. Dupa ce a semnat hartiile necesare si a facut poza cu doi agenti de la securitate si cu cecul in bratze, Marcel a cerut 750 de mii de dolari in cash, banconote de cate 10 ron si restul pina la 1 milion cinzeci de mii de dolari in monede de cinzeci de bani. Castigatorul a iesit vesel din agentie cu patru sacose de rafie pline cu varf de banii si cu un rucsac de munte in spate din care curgea la fiecare pas cate un pumn de monede de cinzeci de bani. La iesire era asteptat de reprezentantii televiziunilor, radiourilor si site-urilor de net care tineau neparat sa afle cum are de gand muncitorul sa cheltuiasca suma de bani castigata la barbut extrem, si daca aceasta incredibila sansa ii va schimba viata?
Marcel le-a raspuns sec, dar la obiect:

-O sa-mi cumpar un set de patru ceasuri Patek Phillipe si o sa continuu sa lucrez la fabrica de melasa. Cu ajutorul ceasurilor voi putea opri malaxorul la timp acum!

Cu sigurantza baietzii de acolo,colegii lui Marcel, il vor invidia pentru achizitia facuta. Si mai mult ca sigur atunci cand va merge cu tramvaiul, o sa stea agatzat doar de barele de sus, astfel incat ceilalti calatori sa poata admira finul detaliu al ceasului de peste 250 de mii de dolari bucata, mânjit de melasa.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare!
P.S:
cine plm ar cumpara ceasurile alea:))sunt doar niste ceasuri,trebuie sa fi nebun sa dai 1,050,000.00 pe ele(mai ales in criza financiara:))) )

Anonim spunea...

barbut extrem? sapte zaruri/doispe fete?:))

La Mosor spunea...

Da ma, e Barbut Extrem, se joaca cu 7 zaruri si fiecare zar are cate 12 fetze numerotate de la 1 pina la 12. E complicat rau, nu stiu reguluile, dar e super periculos ca zarurile au marginile super ascutite si niciodata nu stii cum sare vreunu aiurea dintr-o denivelare din asfalt si iti taie jugulara, iti sparge capu, se infige in ochii, extreme shit!Hardcore shit!