vineri, 16 ianuarie 2009

GTA V Gipsy City- Balkan Edition

De mai bine de 3 saptamani jucam GTA 4 si n-am reusit sa facem mai mult de 45% din joc. Si cum jucam noi asa linistiti, printre cateva furturi de masini, si sute de oameni impuscati, ne-a venit ideea realizari unui GTA 5 chiar aici la noi, pe plaiuri mioritice. Daca cineva de la Rockstar Games stie limba româna si citeste aici, ii rugam frumos ca urmatorul joc din serie sa se desfasoare in Bucuresti si sa putem sa omoram tigani. Multumim!


GTA V Gipsy City- Balkan Edition

Jocul incepe in Ferentari intr-un bar jegos. Manelele se aud in surdina la un dublu-casetofon chinezesc cu leduri. In jurul meselor, alcoolici fideli localului sorb suta de vodka. Televizorul prins intr-un suport de perete, setat pe mute, sta de ore bune pe Taraf TV. Deodata se deschide usa din termopan si inauntrul barului se rostogolesc incet doua grenade. Pauza, intra un cutscene cu prezentarea personajului principal. Nicolae Cernat, fost strungar de meserie disponibilizat, divortat, fara copii, recidivist. A ajuns la pirnaie pentru viol si crima cu premeditare. Cand lucra inca pe postul de strungar la Faur si-a omorat un coleg pentru al 13-lea salariu. Da, si te trezesti in mijlocul jocului cum alergi si in spatele taububuie dugheana plina cu alcoolici. Bla, bla, bla GTA stuff.....impuscaturi, furturi, talharii, masacru, trafic de droguri, prostitutie, fraude bancare, spargeri de locuinte.... Pina la urma ajungi sa-ti faci un nume in lumea interlopa a Bucurestiului, devi respectat si tot tacamul. Faci misiuni pt marii smecheri, Becali, Tiriac, Vintu, Patriciu, Basescu, Etc. Ajungi sa lucrezi cu toti smenarii si barbugii, si cand nu mai ai nevoie de serviciile lor ii executi fara mila. Harta Bucurestiului ar putea fi respectata in detaliu, chiar si strazile pline de gropi si gunoi, ar da un plus de realism jocului. Ma rog, ideea de baza este ca nu ne intereseaza in mare parte misiunile sau ce dreaqului trebuie sa mai faci in GTA. Noi vrem o varianta 100% romaneasca, cu tot cu injuraturi, cu flegme, cu manele, vrem Bucurestiul real si o harta plina de cocalari. Iar una dintre distractiile de baza ar reprezenta-o incendierea cluburilor de fitze cu tot cu Bamboogii din ele. Daca nu se poate in realitate, macar in plan virtual sa apucam sa facem asta. Astept idei pentru dezvoltarea scenariului !

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu uitati peretii plini de graffiti ;)si ar fi misto ca personajul sa o gaseasca pe Elodia!

Anonim spunea...

Si sa se imperecheze...

Anonim spunea...

eu zic ca personajul principal ar merge sa fie chiar Tolea din Voluntari, un criminal in serie care e fugarit de politzie,si knd e invitat la diaconescu sa vina cu o pubela si knd apesi R+Lshift sa-l bage cu capu in pubela si sa inchida capacul:P,dupa ...sa fie asteptat afara de echipaje de politie(comunitara),spg,rpg,bgs si alte firme "security" (fara elicoptere...ca tre' sa fim realisti nu SF-isti)si ..ma rog..as putea abera pana maine;))..oricum marfa ideea:P

Anonim spunea...

found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later

Anonim spunea...

Ce bucuresti visezi ma:)) groapa de gunoi...:)). Daca ai zice Timisoara ar mai merge dar asa... Te joci cu manele si gropi:)) pfff bucu..