luni, 8 septembrie 2008

"Sunt Bursuc de la 115 si nu vreau sa fiu deranjat"


Iaca inca o povestioara cu flacai recalcitranti.
Mai acum vre-o doua seri ma indreptam catre iubitul mosor in jur de 11-12 noaptea nu apuc sa intru in gradina ca in pragul scarii trei indivizi vizibil turmentati ma abordeaza:

Ei -Ia vezi bah asta e!
Eu-Poftim?
Ei-Tu suni la 115 la Bursuc?
Eu-Nu!
Ei-Da cine ,ai vazut pe cineva?
Eu-Nu, acum am venit.
Ei-Aha bine

Termin minunatul dialog cu respectivii domni si ma asez pe banca la mosor unde erau Gabi, Goro, Ces si prietena lu Gabi. Si am inceput sa vorbim de ale noastre, Goro si Ces pleaca acasa si mai ramanem trei insi. Cand deodata o punga sau cana cu apa aterizeaza la 20 de m de noi desi eram principala tinta. Gabi se agita asa de-odata si cheama cavaleria sectiei 7 politie, pac apare si Mache care venise de la magazin. La un moment dat vine politia care nu nimereste scara si trec pe langa noi, Gabi se duce spre ei sa-i indrume. La 10 secunde coboara doi flacai turmentati la aproximativ 20 de ani si Mache ii intreaba:
-Ba voi faceti galagie ?
-Ce ma eu fac ce vrea pula mea unde vrea pula mea
-Ba cu cine pula mea vorbesti tu asa ma ?
-Ba gata ma, lasa-l zise unu si vine spre Mache si arunca in el cu BakeRolls
Mache se repede spre el astia 2 se imprastie in directii opuse si apare Gabi in cadru
-Stai politia! sau ceva de genu asta
Ala care nu a facut nimik se sperie si fuge, Gabi dupa el si politia dupa ei. Ramane flacaul recalcitrant blocat si pleaca dupa ce Mache ii trage o palma parinteasca si o ia usor dar sigur spre casa. Se intorc cavalerii cu infractorul prins si "reeducat" pe bancheta din spate a police-mobilului. Mai vin 2 echipaje care urca la 115 la nen-tu Bursuc trosc, poc ce s-o fi intamplat acolo, oricum zarva mare. Coboara baietii in albastru cu inca 2 Bursuc si inca unu nu stiu cine era cert este ca era descult . Is suie in masini gabi ii spune lu Mache sa mearga la sectie ca martor, asta cum nu vroia singuratate m-a luat si pe mine. Am ajuns acolo am facut frigu (racoare ,tare racoare) am ajuns in masina la Gabi cu prietena lui ca era mai cald dupa 5 min apare si Mache care urcase pana in sectie si ne-am hotarat sa merem acasa. Doar ca exista o problema cetatenii turmentati erau in spatele lui strigand:- Pe mine cine ma duce acasa, vreau sa merg acasa. Dar la un moment data atras cred de ramele mele sau ceva de genu asta incepe sa imi reproseze ca din cauza mea s-a intamplat totul ca nu era nevoie sa se ajunga aici ca politia inseala justitia da nu stiu cu cine ca nu mi-a zis, la care celalat tip descult spune "lasa-l bah tu nu vezi ca e tac-su politist" . Si intr-un final isi face Mache pomana si ii duce acasa cu masina pe drum bineinteles ca ma luat dracii iar, si gaura neagra de miercuri probabil va si pusa tot in seama mea, ne invita la un pahar mache refuza spunand-ui ca e cu masina asta zice ca "da bah da dupa ce parchezi" mai ramanem d vorba in fatza scarii se mai ia de mine de cateva ori si tipul descult se duce in casa si iese dupa o vreme strigand la asta: "haide bah acasa bine ca am scapat de puscarie" flacaul mai sta si coboara incornoratu celalalt spunand-ui lu asta: "gata mah hai acasa am sunat la procuratura ca ala de la alergat politia e in spital ca i-a aruncat cineva cu punga cu apa in cap si i-a spart capul si am vorbit si cu Scarlat e totu bine, o sa vina politia sa faca ancheta". Mache se uita la asta si ii spune bah, pai e frumos dupa ce ma injuri desi nu ma cunosti mai arunci si cu paine daia in mine..." il intrerupe flacaul pe Mache si ii explica ca defapt el dormea si s-a trezit cand a auzit ca tovarasu lui de suflett e la spital cu capu spart de o punga si intra in scara cu Bursuc de mana strigand la Mache "ne vedem la tribunal". Intram in gardina vine si Gabi mai stam la o tigare si coboara iar flacaii siteau adresa de pe bol la telefon unei doamne cu o oarecare autoritate, era rusinati din cap pana la glezne ,astia intra in scara si Gabi vine cu ideea de a pleca dracului acasa sa nu cheme astia televiziunea sa aparem si la tv faceam si reclama negativa iubitului mosr, ne-am luat ramas bun si am plecat agale spre casa. Si cam asta a fost o nabadaie de sambata seara. ....The end.

2 comentarii:

ces spunea...

tot degeaba daca n-a venit si Super Man :)))

Anonim spunea...

Vad ca va distrati :))