marți, 9 septembrie 2008

Berea Ursus 4 anotimpuri

Nu consum alcool deloc, insa, cum il vad zilnic pe Moldo cu berea in mina pe la mosor mi-a venit o idee un pic mai altfel pentru a promova supa de hamei, in special cea autohtona produsa de Ursus. Pentru ca sigla oficiala a companiei este chiar un urs ne-am gandit noi intr-un brainstorming rapid ce ar fi daca Ursus ar crea berea pentru cele 4 anotimpuri si ar utiliza ca imagini de promovare diferite rase de ursi. Daca cei de la Tuborg in fiecare iarna vin cu berea Christmas Brew de ce nu ar veni si Ursus cu patru tipuri de bere specializate pe anotimpuri pentru cei mai pretentiosi consumatori.


Vedetele campaniei Ursus 4 anotimpuri

Ursus Panda Beer
Ursus Koala Beer
Ursus Grizzly Beer
Ursus Polar Beer


Ursus Primavara Chinezeasca- Bere light cu miros de flori de ciresh si arome subtile de bambus combinate cu apa limpede de rau si hamei alb/negru cu bobul de 2,3 mm lungime. Alcool 1,7% asa lejer cat sa te ametzeasca precum parfumul mugurashilor de primavara. Imaginea acestei beri este redata de un urs Panda.


Ursus Vara Australiana-Bere blonda realizata 100% din hamei si extract de frunze de eucalipt fara nici o picatura de apa. Pentru ca este o bere destinata exclusiv anotimpului cald, personalul care se ocupa de prepararea berii lucreaza la temperaturi de -5 grade celsius intr-o hala subterana undeva la o adincime de 90 de metri unde cutiile de bere pentru verile caniculare sunt racite cu ajutorul unei bai imense de azot lichid. Berea iese pe portile fabricii in camioane frigorifice Ursusgel si este depozitata in magazine de catre oameni specializati in lucrul cu produse deosebit de reci. Alcool 5% lejer, de vara. Imaginea acestei beri este redata de un urs Koala.


Ursus Toamna Americana- Bere extra bruna, strong cu o concentratie de 10% alcool reprezentata vizual de catre un urs Grizzly, simbol al puterii. Cu un gust unic de ghinde, scoartza de copac si muguri de brad este realizata din cea mai naturala apa de padure nepurificata, nefiltrata cu urme de excremet de caprioara ce ajuta la fermentatia rapida a hameiului. Pentru un gust tomnatic demn de invidiat se transporta hameiul in padure se tavaleste timp de 1 saptamana prin tzarana si frunze mucegaite dupa care este adus la fabrica unde, pe linga apa de izvor natural se adauga si cateva borcane de transpiratie de urs grizzly.


Ursus Iarna Poalra sau Ursus Eskimo - Bere blonda, aproape congelata, gigastrong cu 45% alcool creata special pentru acele zile friguroase de iarna cand ai face orice pentru blana unui urs. Berea Iarna Polara poate face acest lucru, va poate crea senzatia ca ati intrat in blana unui urs polar. Este realizata 90% din alcool triplurafinat si 10% apa topita direct din calota glaciara. Hameiul este tinut 2 luni in tzuica de pufoaica pentru a prinde rezistenta la alcool dupa care este pus la fermentat in cazane din fonta tratate cu plutoniu. Aceasta bautura vã va face organismul rezistent in fatza unei furtuni polare sau impotriva temperaturilor de pe virful K2. Pentru ca intodeauna berea a comunicat eficient cu pescarii, editia de iarna a Ursus vine la fiecare bax de 6 cutii cu o lanseta telescopica din fibra de carbon. De ce? pentru ca in fiecare cutie in parte, la ambalare, este introdusa o icrã de peste. Pestele se dezvolta in interiorul cutiilor si pentru ca senzatia de iarna sa fie redata cat mai bine, lanseta foloseste la capturarea pestelui ca la copca prin gaura cutiei.
Pescuit la copca in cutie de ursus polar

Niciun comentariu: