miercuri, 3 septembrie 2008

Parea un om obisnuit

Lipsa eroilor a dat nastere Super-Eroilor. Aseara mi-am dat seama ca am trait o vitaza intreaga in apopierea lui, am mers cu el zi de zi, am calatorit ani buni impreuna si totul fara ca eu sa realizez ca el este acela, cel ce detzine puterea, luptatorul pentru dreptate si adevar, purtatorul drapelului justitiei pe partea stanga, pe partea cuibului, super-omul, super-salvatorul, super-conductorul, super stereotipul, super-superul.


Permanent cu ochii in 4 !

Chiar parea un om obisnuit cu grijile oricarui muritor de rand, care mananca ciorba seara cand ajungea acasa si bea bere la sticla de plastic la doi litri (chiar credeam asta)... dar cu ajutorul fratelui meu mai mic m-am luminat total. Am deschis ochii parca intr-o alta lume de unde totul se vede mai clar. Acum nu o sa mai merg cu frica in tramvai, nu atata timp cat el este acolo, protectorul celor slabi, salvatorul domnisoarelor pasibile de viol. Sub hainele-i aparent ponosite de vreme si mirosind a transpiratie amestecata cu vaselina, se ascunde costumul impecabil al super-eroului. Si tot aseara am descoperit ca nu este singur... sunt multi, foarte multi ca el, atunci cand lumea se indreapta catre case cu gandul la ziua de maine ei, super-eroii se aduna la sediile lor centrale (depouri) si pun la cale planuri A si planuri B pentru a interveni in cazuri extreme.


Infractor oprit cu ajutorul Vatmobilului

Despre cine vorbesc aici? Nimeni altul decat VAT MAN... stapinul curentului electric si al arcului voltaic, de fiecare data cand vedeti scantei iesind din conectorul tramvaiului de atatea ori sa va ganditi la puterile supranaturale ale lui Vat Man. Daca Superman, Batman sau Spiderman sunt pura fictiune, Vat man exiasta, este cat se poate de real.. l-am vazut cu totii cum sare pe shine pentru a schimba macazul in ultima secunda astfel incat sa nu deraieze tramvaiul plin cu fetitze minore ce se intorc de la biserica. Vat Man to the rescue ! Clopotul tramvaiului trezeste in el fiara avida de dreptate, se retrage in burduf, isi rupe tzoalele de mecanic de ep el si ramane in toata-i splendoarea de supererou, gelat, frezat, parfumat cum se poarta un super erou, si trece la salvarea tinerelor aflate la ananghie.


Vat Man, costum pentru interventzii soft

VAT MAN- costum interventii hardcore


Niciun comentariu: