vineri, 26 septembrie 2008

Bobina and the meerkats (Povestea din poveste)

Doi nazisti s-au luat de doi pui de tzigan, Cornel Vidraru, zis "Printzu" si Marcel Hortocea, zis "Instant". Motivul? Cei doi ciordeau oglinzi de masini pentru a le comercializa. Ii stiau din târg de la Vitan, mereu aveau pe ei marfa de Germania (Mertz, VW, Audi, Etc). Tziganii recalcitrantzi au sarit la bataie. A urmat o lupta intre cei 4, lupa in care "Instant" a fost grav ranit si a decedat. "Printzu" speriat a fugit de frica la tasu, Vasile Vidraru, zis "Baros", peshtele cartierului, dealerul de droguri si coducatorul clanului "Caramidã". Dupa ce a povestit familiei ce s-a intimplat, tot neamu tziganesc a plecat sa razbune moartea micului Marcel.
Foto: Bobina

I-au gasit repede pe cei doi nazisti, si au intrat in ei cu sabii, topoare, drujbe, electro-shocuri, caramizi, caramizi de bani, gentzi cu cifru, seifuri, satâre, furculitze, furci, tomfe, pulane, pistoale, grenade, tancuri, avioane de lupta, bombe atomice, tot ce aveau si ei pe acasa.
Foto:Bobina

Dupa ce masacrul s-a sfarsit si cei doi nazisti calcau pe cadavrele tziganilor si isi curatzau armele de singele varsat l-au vazut pe seful clanului, "Baros" cum incerca sa fuga. Pregatitzi sa-i traga 12.000 de gloantze in cap, nazistii au fost opritzi de aparitzia la fatza locului a jandarmilor care le-au pus catushele si i-au bagat in duba. Depasitzi clar de situatia in care s-au trezit au confiscat prima valiza cu bani pe care au pus mina... si au plecat impreuna in Tenerife! (Traiau o idila, ferita de ochii lumii) Tziganu Baros mai nervos ca niciodata ca si-a patat camasa de sâge, a rezolvat de unul singur intregul scandal. A scos ca un adevarat samurai sabia din teaca si si-a facut sepucu.

Foto: bobina
Finalul este unul fericit. Baros s-a reincarnat intr-un cal cu mânere, animalul lui preferat, si a facut cariera in sport cistigind 3 medalii olimpice cu partenerul sau.

Niciun comentariu: