luni, 8 august 2011

Ai bani şi n-ai ce face cu ei? Hai in Vamă !


Ultima Fiţă în Vama Veche: Limuzina pentru Boşi

Mamaia? Cannes? Dubai? Rahat cu apă de mare, Vama Veche e miezu! Te-ai săturat de luxul şi opulenţa staţiunilor excentrice? Nu-ţi mai arde de cluburile de fiţe? Ţi s-a luat de atâta şampanie, pişcoturi şi whisky cu redbull? Banii tăi nu mai sunt buni în restaurantele cu lăutari? Ai bani şi nu ştii ce să faci cu ei? Soluţia este simplă: Vama Veche ! O aventură pe care n-o vei uita prea curând. Ghidul boschetarului de lux ne învaţă că în Vama Veche poţi să mănânci puţin, prost şi să faci şi toxi-infectie alimentară la preţuri de lux. Tot aici afli că la cazare nu ai apă caldă, uşa la cameră nu se încuie, closetul refulează iar aşternuturile au urme pe ele de la ultima partidă de sex, la care nici tu nici prietena ta n-aţi fost prezenţi! Apropo, baia e la comun, orice pişat sau rahat pe care trebuie sa-l faci te costa 1 leu. La plajă poţi să-ţi închiriezi un "ŞheziLung" mai sump ca în Mamaia, mai scump pentru că este din lemn şi e construit de un localnic iarna trecută, la el în garaj. Evident că-ţi rupi cocoaşa pe el, dar tocmai asta e schema, să nu fie ceva calitativ.(Vamaiotu' gospodar îşi face iarna sezlong şi vara face bani grămadă cu el) Apoi ai dreptul să-ţi alegi porţiunea de plajă cu cele mai multe pet-uri, conserve, prezervative şi chiştoace unde să te instalezi comod. Autorităţile au decis ca în maxim 5 ani să înlocuiască nisipul cu reziduri greu dezintegrabile. Pentru ca planul să funcţioneze au înlăturat orice coş de gunoi de pe plajă. Dimineaţa ai parte de vidanje pline cu rahat ce impraştie mireasmă de Vama în aer. Dacă n-aţi înteles încă, Vama Veche este o destinaţie de lux pentru oamaneii care doresc experienţe inedite. Este la polul opus luxului dar la aceleaşi preţuri, poate chiar mai mari. Degeaba vii acum în vamă dacă n-ai măcar BMW (apropo, degeaba ai BMW dacă la numărul de înmatriculare nu scrie tot BMW) Şi uite aşa, un sat de pescari pîrliţi a ajuns staţiune de de lux, iar la porţile localnicilor (cu apartamente prin Bucureşti, Constanţa sau Mangalia) tronează acum maşini scumpe cumpărate pe cârca boschetarilor de lux!
Sa-ţi fie ruşine Elena Udrea!

5 comentarii:

medz spunea...

baaaai imi place sa va citesc dar ma sparge text alb pe fond negru. vad in dungi dupa ce citesc. poate va ganditi la o schimbare. spor!

Anonim spunea...

gata m-ai convins, ma duc si eu weekendu viitor!

Anonim spunea...

uite ce zice prietenul tau zoso despre asta: http://www.zoso.ro/vama-veche-soare-mare-nsfw/

La Mosor spunea...

@ Medz Am primit reclamatii asemanatoare si de la alti cititori. Probabil ca in scurt timp o sa facem ceva in privinta asta, pina atunci...cititi cu pauze de relaxare pentru globii oculari !

Anonim spunea...

gata.m-ati convins . vin si eu in vara:))