Am ajuns pentru câteva zile la mare în Vama Veche sau Vamaia mai nou. Foamea m-a împins către o bodegă cu haleală "Roata"(era ieftină şi bună pe vremuri, acum nu mai este nici măcar ieftină) După ce am împins tava m-am ales cu: o chiflă transpirată (1.2 lei) o ciorbă de fasole obosită care nici băşini nu mai era în stare să producă (6.5 lei) o pulpă de pui mort de foame (7 lei) o porţie de cartofi prăjiţi cauciucaţi cu textură de talpă de pantof muncitoresc (5 lei) o salată asortată cu roşii şi castraveţi feliaţi la elicea vaporului (5lei) şi o apă minerală, singura ok de pe lista (4 lei). Total 28,7 Lei. Aş accepta preţurile astea în anumite condiţii, carnea să fie cel puţin călâie, n-am zis caldă, cartofii să fie cartofi nu ciungă întărită lipită de farfurie, iar salatele să fie şi ele mai vioaie (a, şi sticla de ulei să fie curată în plm, fără zoaie). Până la urmă cu banii ăştia poţi să mănânci ok la orice restaurant sau bodegă unde te servesc ăia la masa, ai şi meniu, ai şi sclav la “dispoziţie”. Nu asta era schema ? Dacă împingi tava e ieftin, dacă aduce ospătaru farfuria la botul calului e scump. De fapt, ceea ce se întâmplă în Vama Veche este un nou gen de turism. Turismul Boschetarului de Lux! (Dezvolt ideea maine)
duminică, 7 august 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu