duminică, 29 noiembrie 2009

Rumeinian miuzic televijian !


Mtv...Nu m-am mai uitat de mult la postul ăsta care promitea să devină o mizerie chiar şi înainte să fi fost cumpărat de MediaPro, dar, în memoria zilelor de altă dată am hotărât să îi mai dau o şansă. Proastă alegere... dacă acum câţiva ani era postul ăla cu muzica super de căcat acum e tot postul ăla cu muzica super de căcat, dar care are totuşi în plus nişte emisiuni "grozave" -nu îmi aduc aminte cum se numesc toate dar majoritatea sunt cu întâlniri..un fel de noră pentru mama sau cum îi spune în variantă românească...(s-a schimbat stilul muzical abordat ce-i drept- se pune accent pe fund, ţâţe, bani, transpiraţie, pizde în duş, pizde la plajă, pizde în club, pizde în încăpere, pizde în spaţiu, pizde în pizde şi homosexuali care nu se mai obosesc să cânte ci doar scot nişte sunete ca nişte retardaţi mintal muţi sau se prefac că sunt digei-vezi Bob Taylor a.k.a. Fizz a.k.a. iniţiatorul celei mai noi campanii anti-fiţe a.k.a. fostul patron al unei terase numită "La Fitze" a.k.a. "dacă nu Fizz atunci cine?" a.k.a. băiatul ăla cu maşini scumpe, haine de blană, complexe legate de mărimea instrumentului rezolvate printr-o operaţie care a fost adusă la cunostinţă întregii ţări, actor în filme deocheate pe jumăte şi ce o mai fii el...).
Tocmai ce am văzut una dintre emisiunile grozave de care menţionam mai sus- "Date my mom"! Sunt foarte confuz în legătură cu cât de adevărate sunt poveştile ălora de participă, dar dacă sunt pe bune înseamnă că sunt chiar atât de proşti pe cât se spune (presupun că toţi avem în cap că americanii sunt nişte retardaţi).
Tânărul se duce la alea acasă unde găseşte nişte mame care în timpul liber sunt prostituate de la colţul străzii iar în timpul ocupat sunt "actriţe". Dacă maică-mea arăta aşa mă spânzuram- nu cred că e tocmai plăcut să îţi vezi prietenii cum bălesc când o văd pe măta. Trecem peste asta. Sunt vorbitoare de "slang", ştiu să facă opturi la perete şi să-şi promoveze produsul. O ard "hot" într-un mod cu adevărat democratic şi lipsit de prejudecăţi. Când vorbeşte de fii-sa nu uită să menţioneze de abilităţile în dormitor, completate de nişte forme apetisante. Îl soarbe pe tânărul peţitor din priviri, unele dintre ele lăsând impresia că ar fi vrut să fi fost inversate rolurile
între ele şi progenituri. Unele dintre ele chiar au şanse mari să fie alese în locul "prospăturilor" care arată ca pula- femei d-alea spălacite, blond-roşcate, plinuţe şi cu mutaţii genetice. Nişte oameni atât de falşi încât îţi doreşti să schimbi canalul şi să dai de un Ernest de acas' cu toţi ţiganii lui(dar...curiozitatea)...
Cum pula mea să îi dai mamei tale să se îmbrace cu o jachetă roz fluorescent ? Eu dacă mă duc la una acasă şi maică-sa e îmbrăcată aşa nu ştiu dacă să o iau la fugă sau să întreb cât e muia ...Şi cum ar fi să ieşi în oraş cu o femeie pe la 40 de ani îmbrăcată "de stradă" ?
În fine... după ce le verfică pe toate perversele astea bătrane de se dau tinere, de acum fericitul tânăr îşi poate alege viitoarea prietenă... de obicei cea mai nasoală dintre toate. Ce mă amuză foarte tare e că astea 3 "tipe" vin cu o maşină, iar cea aleasă de băiat la faţa locului stă tot timpul la mijloc... normal că nu e regizat nimic- doar că aşa se nimereşte. Perdantele au ocazia să se răzbune printr-o replică de final, de căcat, iar apoi sunt libere să sărbătorească înfrângerea în oraş , toată noaptea, la un club probabil, unde se vor îmbăta şi vor viola un bărbat în baie... amândouă.. în acelaşi timp...
Ce să zic...vis!!! America chiar pare a fi tărâmul tuturor posibilităţilor...şi în câţiva ani, dacă o ţinem tot aşa cu emisiunile Tv şi România... se face atâta tam-tam pe seama Otv-izării dar de mizeria asta de canal nu se ia nimeni..şi asta e doar o emisiune..

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ba ai scris prea mult, trebuia sa treci doar: MTV=CACAT (Nu va uitati!) Sa-i trag la muie lu Alice aia cu paru verde !

ces spunea...

:)))

Avaton spunea...

ti ai bagat pula in cacat si tot ai ramas anonim :))

Anonim spunea...

Uite d-aia ma uit eu la vh1! Intr-o seara pe la 6 pot vedea si asculta pletosi :) Aaa ... si va recomand si voua daca va place genul: CityFM ;) 106.2 Mhz (doar in Bucuresti :( )