luni, 16 noiembrie 2009

Farm Ville (joc pentru retardati)


Dacă nu ştiţi ce pula mea e ăla FarmVille sunteţi retardaţi, ca şi mine, cum căcat să nu ştiţi bă care este cel mai popular joc din lume la ora actuală? 64 de milioane de idioţi se joacă porcaria asta zilnic, milioane băăă, milioane. Daa, sigur, o nebunie de joc, cea mai tare acţiune ever, se pişă pe God of War, acţiunea este atât de tare încât trebuie să stai cu calmantele lîngă tine, iar povestea te prinde mai ceva ca căcarea în lift după un pumn de laxative. Ce trebie să faci? Să creşti capre şi să mulgi vaci cu mausu, trebuie să plantezi seminţe de căcat, pătlagina, mugur de cuc şi pizda ţigăncii şi să culegi roadele când se coc. Trebuie să munceşti ca sclavu pe plantaţia de pixeli ca să-ţi crească porumbu în fundu curţii şi cu banii de pe prumb să cumperi o labă de tractor să dea bine în ogradă, sau sute de tractoare şi utilaje destinate muncii câmpului, să le întinzi de la comuna Comana pînă la comuna Stâlpu, de Giurgiu. Partea interesantă este că porcăria asta de joc face parte din altă porcarie mai mare, Facebook, un fel de reţea socială de agăţat curve proaste, o variantă elevata a lu Hi5 cică, da tot acelaşi căcat e, doar că aici poţi sa pui capra cum vrei tu în Farm(cacat)Ville. Pe scurt, trebuie să-ţi faci o fermă. Ba da esti prost? dacă vrei fermă mergi mă la ţară şi creşte vaci şi porci şi răneşte bălegaru de la cai, şi fute o oaie în cur să simţi cum te contopeşti cu natura. Auzi la ei, FarmVille, bă voi sunteţi sănătoşi la cap? Declar oficial de la pupitrul mosorului, FarmVille, cel mai prost joc al tuturor timpurilor.Dixit!

15 comentarii:

ANTA spunea...

ba nu stiu...da io vreau tractoru'

Anonim spunea...

=))))))

Anonim spunea...

m-as juca si eu dar nu mai am pc...astept sa-mi repare Pc-u nenea Zeldea (electricianu' satului) si poate ma bag.

Anonim spunea...

bai nu stiu..iese god of war 3..s'ar putea sa fie mai tare ca farmville..

Moldo spunea...

Zeldea Codreanu...=)))))))))))))

Anonim spunea...

ha ha ha ... not funny ...
din nevoia de post nou pe blog ai cazut in derizoriu acuzand de frustrare printr-o atitudine frustrata
habar nu ai cu ce se mananca un joc,daca in nemernicia ta compari God of War cu un web based game

Anonim spunea...

Esti cam penibil cu blog-ul tau sincer acum. Fiecare se joaca ce vrea si isi pierde timpu cum crede el. Eu de ex ma joc FarmVille pe la munca cand nu am ce face. Daca tie nu iti place sau urasti acest joc din motive personale sau din anumite complexe pe care le ai asta nu inseamna ca parerea ta e cea corecta...mai bine incercai sa denigrezi si sa iti argumentezi parerea despre acest joc fara a posta tot felul de cuvinte obscene...daca un om ceva mai cult si mai putin frustrat aducea argumente civilizate ca acest joc e o porcarie probabil imi puneam un semn de intrebare daca e bine sa imi pierd timpul cu asa ceva ...dar cat timp aud de la un birjar din Strehaia astfel de cuvinte imi dau seama doar ca probabil nu esti in stare sa il joci si trebuie sa te exprimi pe lb ta.

La mosor spunea...

@ Anonimii Farmvillieni
Ma bucur ca va place jocul acesta de cacat. Sper sa va distrati in continuare pe reteaua voastra de oameni interesanti, facebuc, locul de intalnire al fermierilor de click si double click. Muriv-ar caprele de raie ! Chiar nu vedeti ca va mananca astia creierii cu jena asta de joc ?

Iar in ceea ce priveste limbajul? Da, sunt un frustrat, am avut o capra cand eram mai mic, inainte sa ma mut de la Strehaia in capitala, dar a murit saraca, n-a reusit sa se acomodeze la viata de apartament si de atunci nu mai suport durerea de a creste alte animale. In concluzie nici FarmVille

M D Gardner spunea...

slabut...Cineva e in vacanta,alo,sunteti femeia de servici?Fumati mult

M D Gardner spunea...

Nu am apucat sa citesc comentariile. Astia sunt oamenii care citesc 'la Mosor'? Numai eu m-am prins cum sta treaba? Si pana la urma,daca nu le place,de ce citesc? Cine ii pune? De admirat incercarea de abordare directa "Chiar nu vedeti ca va mananca astia creierii cu jena asta de joc ?" dar din nefericire ,e ca si cum le-ai spune umbrelor de pe pereti...

dandes spunea...

imi place cum spune 'anonim': "Eu de ex ma joc FarmVille pe la munca cand nu am ce face" :)) e din categoria "stau si muncesc" :))

Iulia Gus spunea...

Da, da, da!!!!

:)))))

Avaton spunea...

sa zic si eu ceva ca daca ala sta si munceste eu stau si frec pula cam asa ma vede lumea pe mine, sau retardat ca nu stiu ce e cu jocul asta, eu tot nu inteleg dece ai scris despre asta si ai facut si un articol mandru de can can libertatea si care mai sunt, instant hit ca la chestii dastea sare lumea :))

cristina spunea...

E foarte tare jocul , vad ca ti-ai facut timp sa scrii despre el pe blogul tau , foartea dragut din partea ta pt ca i-ai facut reclama, bag mana in foc ca cei care au citit ce ai scris au intrat pe facebook sa vada cum e jocul si probabil unora le-a placut si se joaca si acum .

Anonim spunea...

ma frate =)) cata dreptate ai .. nu pot sa cred :)))) si mie mi se pare cea mai mare tampenie de cand s-a inventat windows-u ....