duminică, 22 noiembrie 2009

Ninel Constantin Potârcă trebuia să de conducă !

Ninel Constantin Potârcă trebuia să de conducă !
Si am votat, că, în afară de noi, nu şi-a dat seama nimeni de potenţialul acestui candidat e păcat! Ne-am fi dorit mult să auzim rezultate favorabile lui:
-Doamnelor şi domnilor...noul preşedinte al României este Constantin Ninel Potârcă! Candidatul Partidei Romilor, Constantin Ninel Potârcă a cîştigat alegerile încă din primul tur, la o distanţă uriaşă faţă de ceilalţi înscrişi în cursa electorală.
70% dintre alegători au pus ştampila de vot în dreptul
său.
-Preşedintele Potârcă va depune jurământul la Palatul Cotroceni în cursul săptămânii viitoare.
Vroiam să-l votăm şi pe Remus Cernea, da ăsta nu e om serios, are părul lung şi creţ, roaker, da partidu lui nu l-a vrut tuns. Aşa că nici noi nu l-am mai vrut, nu din cauza părului ci pentru că n-a avut niciun loc de muncă pînă acum, nici carte de muncă nu are. Bă băiatule, ai 35 de ani, pune mîna şi munceşte. Auzi la el, vrea ca primul lui loc de muncă sa fie la Cotroceni, Preşedintele României. Cum să se angajeze direct preşedinte? Dădea prea bine pe CV-ul lui de pletos, lasă, mai bine că nu l-am votat. Să nu se laude la strănepoţii lui că primu job de rahat pe care l-a avut a fost ăla de Şef de Stat într-o ţara care nu mai exista de mult, una România parcă îi zicea.

P.S. Dintre Geoana şi Băsescu...o să iasă Iliescu !

Niciun comentariu: