marți, 11 noiembrie 2008

Vasme 181


Au inceput sa apara iarasi glumele din seria "proaste de mosor" , vezi punctul 4 din postul de acum juma de an ca ceea ce urmeaza sa scriu aici e reeditarea intamplarii. Ava a avut iar glume in program. Ieri seara ne-am sculat cururile lenese de la Ava's Club si am plecat cu foamea'n gat spre Mec' corporation, unde, surpriza... mecdraivu era inchis. N-are nimic tatic, mergem la celelalt Mec de pe Barbu Vacarescu, ca vrea bobina cartofi cu maioneza. Si aici Mcdraivu era lafel de inchis si nici inauntru la tejghea nu te lasa.

Ce pula mea facem acum ba?

Hai acasa, unde nu aveam cum sa las masina, desi erau locuri de parcare, un dobitoc cu un Logan blocase intrarea. Bravo Grigore, asa sa o proptesti si la mata pe locu de veci. Las masina pe trotuar la 100 de metrii distantza de loganu aluia, si de nervi m-am dus si i-am ridicat stergatoarele (asa se face in cartier "teic dis madarfacare").

De foame am pus-o de paste carbonara coapte la unde micro. Una bucata plic portie 2 persoane impartit in patru farfurii se serveste cu furculitze de plastic ca sa nu speli prea mult. Te saturi mai mult din miros. Ora 2, pleaca oamenii da nu ajung decat pina la lift ca se intorc sa-si ia Ces caciula.
Pa !
Pa! Sugi pula!

Ma urc pe masa sa-mi fixez un tablou pe perete, suna interfonul, nu stiu de ce de data asta am deschis, ca de obicei stiu ca atunci cand coboara mai fac glume baietzii si suna, asa de control. Ma rog, am deschis, dar nu ma asteptam sa urce cineva, asa ca eram iarasi pe masa cu tablou in mana. Bate la usa, era Ces care vroia cheile de la masina lu Bobina, retards, mai ai uitat ceva?
Nu

Hai Pa!
Pa!

Raman singur si ma apuc sa fac ordine in hartiile dintr-o cutie de placa de baza culese inca de prin 1999. Ora 4, decid ca este momentul sa ma culc dar in schimb ma cac. Ora 4:30 ma pregatesc sa intru in pat, dar ca sa pot face asta verific usa de la intrare, pula chei, le caut pina la ora 5 stiam
deja ca Ava e in spatele disparitiei, doar ca nu mai aveam idee unde sa le caut. Daca data treacuta le-a bagat in cuptoru cu microunde de data asta direct acolo m-am dus, pula, nu erau. De dimineatza am pus iarasi casa cu curul in sus si le-am gasit relativ repede, erau in toaster de data asta. Ma duc la masina si ce sa vezi... aveam stergatoarele ridicate (asa se face in cartier "teic dis madarfacare") probabil cineva nu a avut loc de masina mea, care oricum era pe trotuar, ori Ava a continuat seria de glume.
Vasme 181, sau Vasile 181 scria in praful de pe geamul meu din dreapta. Pula mea, nu mai intzeleg nimic !

4 comentarii:

Anonim spunea...

m-am kkt pe mine de ras (si pute).
in cuptorul cu microunde? :))

Anonim spunea...

doresc sa o intalnesc pe aceasta Ava, sunt un batranel intelept cu un corp atletic si am si bicicleta.
Rog seriozitate!

Anonim spunea...

:)), toti o vrem pe Ava, dar se lasa cam greu :))

ces spunea...

te-ai cacat in cuptorul cu microunde?