miercuri, 26 noiembrie 2008

Schimb de experientza 1

A inceput schimbul de experientza cu sora noastra mai mare Frantza. Avem doi corespondentzi in tzara croisantului, a femeilor neepilate, si a cartofilor pai. In continuare, povesti cu iz de branza mucegaita de la Ava si Ac:

Intr-o minunata zi de la inceputul acestei saptamani cei doi tineri trubaduri parasesc cartierul Colentina cu destinatia Berceni de unde taticu' lu Ac trebui sa-i duca la autogara X (X ca nu stiu la care i-a dus).
Pe la 3 dimineatza taticu' i-a luat tare:

-"Hai ma ce faceti? Mergeti? Ca nu sta nimeni dupa voi!"
-"Bine hai, da o sa ajungem prea devreme

Bagajele erau facute de 3 zile, Ava pun pariu ca a uitat sa-i zica lu maicasa ca pleaca in Frantza desi i-am zis toti sa o anuntze. El a zis ca-i lasa un bilet pe frigider.
"- Vezi ca am plecat pina in Frantza, ma intorc in 2 -3 saptamani "

Pleaca baietzii la ora 3:10... bineintzeles ca la 3:20 erau in autogara, stau si asteapta autocarau pina la 4:30 dimineatza. Apare intr-un final autobuzu dupa ce asteptarea a avut loc in "cea mai jeg autogara din lume unde in sala de ashteptare erau mai multzi caini decat oameni. Dupa ce s-au urcat cei doi au aflat cu stupoare ca trebuie sa schimbe autocaru la Sibiu. Toate bune si frumoase pina la Brasov, cand, s-au dat si baietii jos la o tzigara si la o sesiune de taguri. S-a terminat si tzigara au mazgalit si autogara numai ca autocaru pleca fara ei. Ava facuse ochii cat cepele, noroc cu shoferul care i-a vazut cum alergau dupa el si a oprit. Odata ajunsi al Sibiu schimba autocaru shi se instaleaza la jumatatea lui in partea romaneasca a acestuia. Cum adica in jumatatea romaneasca? Potrivit trimisilor nostrii pe teren autocarul era relativ impartzit in doua.. romani stateau in fatza shi tzigani in spate. Fara nici o intentzie rasista, cei doi s-au asezat la romani. De aici incepe calatoria minunata catre Strasburg intr-un autocar culoarea gay plin cu papushele atarnate prin toate colturile lui, doat cu doua televizoare color de 13 inchi marca Neom Digital la care trebuia sa te holbezi bine ca sa vezi ce se intampla acolo. Restul calatoriei zilele urmatoare. Urmeaza detalii picante despre doi tipi ce o ardeau pe cocaina in autocar, contrabandistul de tzigari si batranul geolog. Va urma...

Niciun comentariu: