marți, 25 noiembrie 2008

Tancurile chiar opresc la semafor !

Foto:Bogfun

Ora 12:15 Bulevardul 1 Mai, la doar cateva strazi distanta se ridicau barierele, militari permiteau accesul populatiei, politia parasea obiectivul. Tocmai a avut loc repetitia generala pentru parada de 1 Decembrie, ziua tzarii noastre dragi (sa am cac pe ea!) Pe 1 Mai lumea in statie astepta linistita tramvaiul, deodata se aude un zgmot neobisnuit care venea incet dar sigur. La orizont se vedea ceva verde, o fi vre-un model nou de tramvai? Zgomotul de shenile se apropia.
Foto:Bogfun
-Ia uite Gheorghe tramvaie, cu shenile !
-Ce ai fa esti proasta? Astea e tancuri!
-De unde sti tu ma cum arata un tanc?
-Pai am facut armata la tanchisti, eram bucatar!

Cei care au prins revolutia din '89 au strans un pic din cur la vederea artileriei, dar s-au linistit cand au vazut ca tancurile acorda prioritate pietonilor si chiar opresc la semafor. Soferii speriati nu se incumetau sa intre in intersectie, cine stie cum da vreunu cu proiectilu in tine si iti umple capota de gloantze de mai stai si pe la asigurari o zi intreaga.
Foto:Bogfun
Foto:Bogfun
Ei saraci n-au timp ca sunt cu repetitia la parada, tu trebuie sa ajungi la munca, asa ca mai bine stai linistit si te uiti la grozavia asta mare care doar in Romania se poate intampla. Cu armata nu e de glumit, or fi ei cu noi, dar pina la un punct. Taburile se amestecau cu Tico-urile si BMW-urile patriei, soldatii din camioane faceau cu mina celor din autobuzul 300 iar soferii de Hummeruri blindate se uitau cu jind la jentile cromate ale SUV-urilo civile. Ma mir ca nu au bagat pe 1 Mai lansatoare de rachete si pe Dambovitza submarine Delfinu'. Mi-l si imaginez pe dobitocul care a stabilit traseul de "retragere" al trupelor.
-La plecare fiecare o ia pe unde stie el ca ajunge mai repede la cazarma! Ne-am inteles?
-Am inteles sa traiti!


Foto:Bogfun
Foto:Bogfun

3 comentarii:

Anonim spunea...

astia il trezsc pe un coleg de-al meu in fiecare dimineatza pe la ora 5..knd se duc la repetitii..:P knd le mai iese cate un sofer nepricepu in fatza...trag...ce tunurile lor:P ..si apropo de 1 decembrie..cine se mai duce la arcul de triumf k sunt aceleash kkturi in fiecare an..eu am filmat anul trecut..dak am kef de parada ma uit la filmari..nu tre sa ma duc iar acolo:P

Dan Gheorghe spunea...

reusite pozele!

Anonim spunea...

nnso gtsld Porn Video ydtsto y zn o blx