marți, 4 noiembrie 2008

La multi ani bã Marinare !

(E ziua lui ma, face si don' capitan de cursa lunga 57 de ani)

Ce cadouri primeste un fost marinar ajuns sef de stat? Oare ii organizeaza cineva petreceri surpriza? Vine un tip de la o firma organizatoare de petreceri tematice (un fel de clovn de meserie) imbracat in pirat si ii invatza pe participanti sa faca noduri marinaresti? Tortul e in forma de vapor si scrie pe el "La multi ani Base!" ? Se joaca tot felul de jocuri si se pun pariuri pe flote? Cum isi serbeaza Base ziua? Care sunt invitatzii? Vin presedintzii alor state la usa cu flori pentru mama lui Traian? Se retrag in dormitor cu purtatoarele de cuvant? Ce muzica se asculta la "Bairam"? Danseaza Elana cu Maria pe masa?



7 comentarii:

Anonim spunea...

"don' capitan" in poza asta zici ca e pin-up :))))

Anonim spunea...

ce mumos e el mai in poza asta....
in situatia data as aduce pe unu de la anthony ca aia la imbalsamare fardeaza bine si iti face o FREZA exceptionala.
a...... si era sa uit tipu care se ocupa de parastase ca tot vorbeai de un organizator, ca sa vada cam de cati invitati e vorba + marimea la coparsheu ;)
cius.

Anonim spunea...

cine esti,tata,ca-miplace cumscrii....

Anonim spunea...

adica cine se ascunde in spatele mosorului....

Anonim spunea...

simona senzual se ascunde in spatele mosorului

La Mosor spunea...

Ma bucur ca va place ceea ce se intampla aici, insa, identitatea oamenilor din spatele mosorului va ramane ascunsa pina cand o sa fie gata autostrada bucuresti brasov.
In cazul in care apreciati eforturile noastre de a pune lumea in ordine prin dezordinea din propria curte mai venitzi pe la noi, dar sa va descaltati la intrare!

Anonim spunea...

bai banele bine scrii ma banele