miercuri, 29 septembrie 2010

Buzdugan şi Morar s-au prăbuşit cu avionul la Caracal, Puya a scăpat

Pentru a sărbătorii doi ani de existenţă radio ZU şi-a invitat toţi ascultătorii la un zbor cu avionul şi un concert la 10.000m, live cu Puya. Din păcate petrecerea s-a transformat la scurt timp după decolare într-un dezastru aviatic.

Un avion de pasageri al companiei BluZu Air în care se aflau 100 de ascultători de radio zu, Muzdugan şi Borar, dar şi artistul Puya s-a prăbuşit într-un câmp de băşina porcului în apropiere de Caracal. Informaţia a fost făcută publică de toate radiourile concurente. (Huidu şi Găinuşă au fost invitaţi şi ei la acest zbor dar au refuzat, păcat!) Aeronava, care plecase din Bucureşti cu destinaţia Craiova, avea la bord 105 persoane. Potrivit unor informaţii oferite de nişte mecanicii auto de pe aerodromul din Caracal, Puya şi pilotul au fost singurii care au supravieţuit accidentului. Artistul se pare că a scăpat pentru că atunci cînd avionul se prăbuşea s-a ţinut bine de bani. Nu există informaţii clare legate de cauza accidentului, dar localnicii spun că e ceva paranormal şi că aici s-au mai răsturnat şi alţii ca ei. Potrivit declaraţiilor date de pilotul supravieţuitor, pilotul automat era foarte nervos şi înainte de prăbuşire ar fi strigat cât îl ţineau difuzoarele: "Bă, ascutaţi radio Guerilla băăăăăăăă !!!!

Deşi cutiile negre ale aparatului au fost recuperate, pe ele nu a fost găsită decât înregistrarea concertului de o oră al lui Puya susţinut în avion (adică ţinut sus, în aer). Din pacate, prăbuşirea avionului a dus radio ZU în faliment deoarece în incident le-au murit toţi cei 100 de ascultători.

Pe final...melodie de-a dreptul penibila chiar de la ei din grădină de la radio MU, pardon zu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later