marți, 27 iulie 2010

Nicolae Jacksonescu, cel mai iubit fiu al planetei

Incredibil, dar adevărat, săptămîna trecută a avut loc deshumarea trupurilor neînsufleţite ale dictatorilor comunişti Nicolae şi Elena Ceauşescu. Acest lucru s-a întîmplat după 20 de ani de la moartea lor, pentru că familia avea o bănuială că în mormînt sînt alte persoane, culmea, se pare că au avut dreptate. În coşciugele celor doi erau alte persoane. Zvonurile conform cărora Nicolae Ceuşescu n-a murit par a fi tot mai reale, mai ales după ce în coşciugul în care trebuia să fie el a fost găsit nimeni altul decît adevăratul cadavru mumificat al lui Michael Jackson, vechi de 20 de ani. Acest lucru înseamnă că acel Michael Jackson, cel care a murit în urmă cu un an era chiar Nicolae Ceauşescu în persoană. Abia acum îmi explic de ce imediat după revoluţie a venit Michael să cînte în România, şi nu odată, ci de două ori, în 1992 şi în 1996. A venit şi el să vadă cum mai stă treaba cu democraţia. Dacă vă amintiţi, s-a întîlnit şi cu Nea Nelu, erau bucuroşi la maxim că planul a reuşit. Deşi la Tîrgovişte au fost împuşcate alte persoane, nu se ştie exact cum au ajuns în coşciug trupul adevăratului Michael şi în locul Elenei, culmea, cel al lui Elvis Presley. Aşa ceva este cu adevărat incredibil. Mormintele celor doi au fost lăsate deschise pentru a atrage turişti din întreaga lume. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar banii ajung direct la bugetul de stat. Pe de altă parte, Nea’ Nicu a reuşit ceea ce şi-a dorit dintotdeauna, să fie cel mai iubit conducător, iar la moartea lui… a plîns întreaga planetă. Asta e clar mîna serviciilor secrete române.

Dovada clară că Ceauşescu era Michael Jackson:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!