miercuri, 28 octombrie 2009

Sunetul din Trebuci


Ce? Nişte boxe în formă de cur ? Asta da invenţie care să facă fericit orice bărbat. Parcă şi văd: O seară de toamnă ploioasă, doar voi doi, tu pe canapea semi-adormit şi curul audio pe birou care se pârţâie în surdină "winds of change". N-ai cum să rezişti tentaţiei, sexul anal a fost întodeuna una dintre marile tale fantezii, dar n-ai apucat pînă acum pentru că toate prietenele tale ţi-au spus că o ai prea mare şi le crapa rozeta de spaimă. Acum nu te mai poate opri nimeni! Boxele nu vor spune NU niciodată, şi nimeni nu trebuie să ştie ce este între voi, va fi micul vostru secret! Iar atunci când se vor strica, poţi să spui din suflet: Băgami-aş pula în ele de boxe, dar nu le vei arunca la gunoi, prietenii nu ştiu de ce! Pe de altă parte, boxele astea, dacă ar avea şi ele puţin păr pe buci ar face mai mult decăt fericit orice poponar. Chiar sunt curios cum se aude la boxele anale piesa asta .
Detalii tehnice: Slap once - porneşti curu, freci în dreapta creşte volumul, freci în stânga scade volumul, Ta dam!

Aştept propuneri de melodii care s-ar potrivi cu boxele astea !

5 comentarii:

Anonim spunea...

niste boxe demne de niste cantece ale lu' N.Guta

Anonim spunea...

Pai ti-am citit comentaru' de pe futezatori ...Deci uita-te acolo....plus ca pe tine te-as pune in cuptorul de la aragz ...pe bucati...linistit si vesel...Muie biserica ? OK.... ce zici de o tona de kerosen in loc de muie in gura ta de pacatos ? Plus o lumanare ...aprinsa

La Mosor spunea...

Ai rabdare,isus s-a jurat pe biblie ca vine, doar ca mai intarzie putin... da si cand vine, o sa te salveze doar pe tine, amin !

Moldo spunea...

o sa vina isus si o sa moara de porcina...o sa vedeti in libertatea!

Zapezel spunea...

Eu le vreau pe Negru =)))))))))))))