vineri, 28 august 2009

3 Chinezoaice intr-o balta de lavabila

Două poveşti scurte şi la obiect !
Unu
Miercuri, zona Obor, semafor, taxiu lingă noi plin ochi cu chinezoaice, trei la număr. Cele mai frumoase asiatice pe care le-am văzut eu în Bucureşti pînă acum. Le-am făcut cu mîna, ele ne-au zâmbit pâna când li s-au închis ochii de atîta hlizeală, erau tare vesele. Am zis că e rost de distracţie aşa că am plecat în urmărirea taxiului, deşi aveam treabă în altă parte. Am văzut noi la Discovery că astea cu ochii mici şi alungiţi chirăie tare de tot înfipte în castravetele noduros, mai ales că n-am văzut în niciun film porno asiatici cu melcu mare ca de român. Trebia să facem rost măcar de un număr de telefon, că după aia vedeam noi. După o urmărire ca în filmele cu Ciki Cean ne-am trezit în faţa la Mall Vitan. Taxiul opreşte în dreptul unui bloc, oprim şi noi, fetele se dau jos (Ni Hau ! ce bucăţi sunt astea, fuste, rochii, tocuri, ţaţe, buci, să moară Mao tze Dun). Gata, mă dau jos să vorbesc cu ele! Ce să te dai jos mă că în faţa blocului le aştepta un chinez: şi mare, şi rapid, şi kong fu, şi jujitu, şi karate şi hai să mergem că ne fac ăştia Sushi aici! Au urcat fetele în bloc şi noi am plecat să numărăm gunoaiele din parc unde a cîntat Maradona. Dacă erau curve? Există curve asiatice în România?
Doi
Joi, acasă la John, 2 găleţi de lavabilă, maro şi mov, eu, John şi Aton.
C:-Ba eu nu le pun pe astea în maşină că se răstoarnă şi fac praf portbagaju, adu nişte pungi !
Mă gândesc eu că ar fi destul de inteligent să apăs cu piciorul pe capacul de la cutia de vopsea mov, să fiu sigur că nu se desface. Apăs tare, cutia cedează şi cade, fleosc 1 kil de lavabila mov în mijlocul garajului.
A:-Ce frumoasă e culoarea asta !
C:-Aolo John mă omoară tactu !
J:-Stai liniştit mă!
C:-Băgami-aş pula, cum curăţăm acum?
J:-Adu furtunu şi mătura!
A:-Si făraşu !
C:-Cum să cari lavabilă cu făraşul?
A:-Taci mă că merge!
C:-Şi unde o aruncăm?
J:-La canal!
După ce aruncăm vopseaua la canal:
A:-Nu era mai bine dacă o puneam la loc în cutie?
C:-Ce dobitoci!
J:-Hai dă-i cu apă acum !
Toată curtea MOV, cimentul gay...freacă cu mătura, scoate vopseaua.

J:-Bagă, bagă, bagă să nu iasă tata!
Pula mea... au curăţat aştia doi, eu m-am uitat, dar tot au ramas pete mov pe alocuri !
Morala: Nu urmări chinezoaice cu maşina că se face cimentul mov !

5 comentarii:

Gest spunea...

=)) marfa prima parte...si a doua dar prima ie ca focu'

Anonim spunea...

sa moara confucius.

M D Gardner spunea...

Fraaateeee deci stiu,stiu exact cum e. Sindromul asiaticei bune de-ti vine sa sari din tren.Me rove you rong time. Si culmea,in Londra. Am vazut tigani dar am vazut mai multe asiatice buneeee. Dar in final they all go digital. Ce mai poti sa zici? Un gest de generozitate umezeste.

claudiu.panait spunea...

super tare descrierea.aveti talent la povestit. o singura observatie: se scrie baga-mi-as (sa imi bag). sorry dar nu am putut sa ma abtin.

Anonim spunea...

viatza in 69...cretu' ala stia el o treaba...