vineri, 7 august 2009

Scaun ud !

O dată pe luna trebuie să citesc apometrul, mereu uit, noroc cu administratorul că pune afiş în lift ca să nu uite boii ca mine. De multe ori îl pune degeaba că tot uit să-l citesc. De ce căcat nu ştie administratorul să citească mesajele de pe mobil? I-aş putea trimite consumul de apă prin SMS, fără să mă mai obosesc să fac bileţele pe care să scriu mereu cît am consumat. Mă rog, am început cu apometrul şi consumul de apă deoarece vreau să ajung la baie. Acel loc unde se întâmplă tot felul de activităţi ce implică utilizarea apei, una dintre ele este şi căcarea, nu tocmai preferata mea, dar trebuie să o fac şi pe asta. Nici nu cred că mă cac zilnic, cel puţin nu-mi amintesc să fac asta, dar atunci când mă cac... durează. Este un întreg ritual. În primul rând trebuie să fiu complet dezbrăcat, şi se pare că nu sunt singurul care face asta, şi George din Seinfeld era adeptul nudismului pe closet. Apoi, încui uşa şi dau drumul la apa rece de la chiuvetă. Am senzaţia că susurul apei are efect laxativ asupra mea. Şi stau, stau, stau, mă şterg, mă uit la hârtie să vad ce am realizat, mai stau, mă mai şterg odată să fiu sigur că nu mai e nimic. În tot acest timp apa curge, apometrul se învarte şi banu se strânge. Mă ridic, mă spal la locul faptei şi trag apa, când, realizez că mereu consum mai multă apă atunci când mă cac decât atunci când fac duş.

3 comentarii:

Florinel spunea...

concluzia mea? cacati-va in dush:))

Mircea Popescu spunea...

Aflandu-ne in plina perioada de criza, nicio inovatie nu poate fi trecuta cu vederea. Asa ca, propun ca simultan cu ascultarea susurului apei reci sa te concentrezi si pe zumzetul rotitelor contorului. Rezultatul va fi spectaculos: ori constipatie totala, ori purgatie instantanee. In ambele cazuri economia este evidenta :D:D:D

claudiu.panait spunea...

super tare. mai ales ideea inovatoare. dar asta nu e chiar asa arzatoare la buzunar precum e apa rece de la robinetul de apa calda. asta da usturime. sa platesti mc de apa calda si sa curga rece. asta ca stau la 10.