joi, 16 iulie 2009

Mosorul stă la baza somnului !

Să nu vă cumpăraţi niciodată pat de la STAER pentru că se rupe. De ce se rupe? Pentru că este construit foarte prost. Salteaua stă pe două bucaţi mari (şi dulci) şi grele de placaj care la rândul lor se sprijină pe nişte scândurici de lemn care au la mijloc câte un picoruş firav de plastic. Nu ştiam asta, pentru că nu fac eu curat sub pat, dar a trebuit să mă uit sub el, când, în timpul unei partide de....să-i spunem "şah" unul dintre picioruşele de plastic a sărit de sub pat atentând la siguranţa reginei, şi la calul regelui.Patul a troznit puternic, eu şi adversarul am simţit cum coboram caţiva centimetrii de la poziţia regulamentară de joc şi ne-am ridicat brusc,remiză.
Patul nu a mai schiţat nimic, însă picoruşul de plastic era mort. M-am băgat sub pat, am descoperit avaria, şi am încercat să montez piciorul decedat la loc, provizoriu, pîna venea McGyver. (alter egoul meu, repar orice ca sunt român). Cu o ruletă am măsurat distanţa de la podea la scânduri, aveam nevoie de ceva înalt de 12,5 cm pe post de proptele. Salvarea a venit la câteva zile distanţă după excursia în colosul comunist, de unde am furat, da, am furat cu alte scopuri 4 mosoare de
mici dimensiuni. Pentru problema patului erau pe drum 4 bucăţi de lemn cu înălţimea provizorie, făcusem deja comandă. După ce am curăţat mosoarele de praf şi jeg le-am lăsat la uscat timp de câteva zile, ca într-un final sa le găsesc întrbuinţarea. Minune, exact 12,5 cm înălţime, s-au potrivit la fix sub pat, totul este stabil acum. Astfel de câteva zile dorm pe mosoare, citesc pe mosoare, mă uit la tv pe mosoare, joc sah pe mosoare, mă rog, fac toate activităţile care se pot face în pat, pe mosoare. Nimic nu este întâmplător, mosorul stă la baza societăţii!

Un comentariu:

o.brotachi spunea...

era sa fac pe mine de ras:))) "remiza":))))