duminică, 5 iulie 2009

Loop Troop & Suflet

De ziua Americii am fost la concertul trupei mele preferate de hip-hop, "Loop Troop" din Suedia. Nu ştiu cum s-a întîmplat că ploaia a început odată cu venirea lui Promoe pe scena şi s-a terminat imediat ce au plecat. Prestaţie de necontestat, dar mult prea scurt, nici nu ştiu dacă au cântat zece piese... ăştia ar trebui să cânte în plm toate albumele cap coadă, să le facă un festival special doar pentru ei. Dar na, ce să faci, trebuia să-i împingă de pe scenă pe Loop Troop că se umplea romexpo de hipsteri că veneau ăia de la Ting Tings, care sunt la modă. Afară cu suedezii, la bufet cu ei ! Şi a urmat sesiunea de autografe din partea Loop Troop Rockerz !
La momentul în care am ajuns eu la dugheana de autografe calde, înăuntru erau nişte trendsetteri băşiţi cu freze emo şi pantaloni lipiţi pe cur, o formaţie de rahat mai mult ca sigur. Au plecat ei şi singurul lor fan cu pălărie şi au apărut "Roakerii" de la Loop Troop. Ăştia nu s-au băgat speriaţi de mulţime în dugheana aia de ziceai ca sunt vânzători de mici, ci au coborât în rândul fanilor, că aşa e frumos coaie, să pună fanu mâna pe tine. Sesiunea de autografe a început la 19:45 şi trebuia să se încheie la 20:30. Abia la 21:45 s-a tras în poză ultimul ameţit cu Promoe. Dovadă clară ca Loop Troop îşi respectă fanii. Evident că m-am tras în poză cu suedezu', dar pe lîngă asta am reuşit să-l fac să zică ceva de bine pentru La Mosor.... la modu, chiar a fost atât de draguţ încât să zică "Peace and Love to La Mosor ! " şi asta în timp ce eu îl filmam. Doar că.... sunt cel mai prost fan de pe pamant şi mă duc fără baterii încărcate la aparatul foto în asemenea ocazii. Aşa ca mi s-a închis aparatul înainte ca Promoe să apuce să zică vre-un cuvânt ! Aşa-mi trebuie, asta e tot ce am prins.

Şi la sfârşit a cântat Santana, care mie îmi place, da nu prea îl înghit pe ăla de la chitară, cam atât. Poate data viitoare o să am mai multe baterii la mine !
Loop Troop o arde şi Graffiti

Un comentariu:

Anonim spunea...

buhahaha i love such a long video :)