marți, 7 aprilie 2009

Susţinem Revoluţia Moldoveană !!!

Flag: vlad nancă
Foto:Unimedia

12 comentarii:

Anonim spunea...

asa deci!!!! am observat ca la chisinau sunt oameni care chiar strang gunoaiele de pe jos...dar sunt impinsi de fortele de ordine si dezordine...plussssssssssss la chisinau coafura rezista!!!

Moldo spunea...

plm hai cage acolo ...plm solidaritate

7R33Z spunea...

hai sa ne batem si noi cu niste moldo's...am vazut k rockeristul ala pe care partidul il vroia tuns se tinea bine...de jandarmul ala "beshit". am putea face un joc nou: "cine se tine cel mai mult de un jandarm inainte sa fie luat de duba" si chiar jandarmul poate fi inlocuit de "gabor","ceafa-lata" sau "pandar sub acoperire". in plus, presupun k e mai marfa sa ne batem cu ai lor decat cu ai nostri, k ai lor sunt mai spalati pe creier...dar doar UN PIC!

Florinel spunea...

FREE MOLDOVA:))

ces spunea...

YEAAHHHHHHH!!!!!!!!!

bOND spunea...

Romania e cu MOLDOVA ! inlaturati scaiul comunist !

Anonim spunea...

cine merge la strand?

ces spunea...

eu...da' n-am colac :-s

Anonim spunea...

Nu va fie frica de nimeni ,nici de rusi v-au indoctrinat prea mult si ar fi bine sa continuati pana ultima dictatura comunista din europa va cadea.Romania e cu voi.

Anonim spunea...

Frati sau nu ,,BRANZA-I PE BANI" sa-ti fie rusine bai jegosule.Asta-i declaratie de PRESEDINTE DE STAT.Te-ai invatat la borcanu cu miere s-acu n-ai mai pleca.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE

ces spunea...

Si a bagat cremwurst-ul in borcanul cu miere?

Anonim spunea...

da, l-a bagat si dupa asta a facut sex neprotejat in biroul patratos cu pseudo revolutia moldoveneasca!revolutia "fratilor" nostri[:)))]de peste prutttttttttttttttttttttttt!:))