duminică, 26 aprilie 2009

Cum ai petrecut de cutremur?

Se pare că nea ăla, aproape mort de tînăr ce e, ăla de apare pe la Dan Diaconescu în Direct si bagă populaţia în panică prin mega previziunile lui despre cutremurul secolului a avut dreptate, dar parţial. Singurul lucru care s-a potrivit cu ce a zis el, este că zguduiala a avut loc într-o sâmbătă, dar nu au murit 20.000 de oameni, nu a fost noaptea, şi nu a cazut nicio clădire, singurele chestii care au căzut au fost reţelele de telefonie mobilă. Pentru cateva secunde de zguduiala telefoanele au fost moarte 1 ora. Ce se intampla in cazul unui cutremur serios?
-Alo!
-Ce faci mă? Ai simţit Cutremuru?
-Da, eram pe closet, mă căcam!
-Tare, eu mă scobeam în nas şi mă bucuram că nu mai trebuie să muncesc, degetul se mişca singur, că ţineam cotu pe masă!
-Crezi că Oprescu era în operaţie de cutremur?
-Clar, poate e următoru Ciomu! În loc de apendic i-a tăiat melcu la vre-un amărât.
Nu mai poate omu să dea un telefon de cutremuru ăsta frate! Oricum, de menţionat că o să mai fie cît de curând un cutremur. Să vă aşteptaţi ca într-o zi de Luni sau Marţi seară să aibă loc un nou seism, în cazul în care nu se va întâmpla Luni sau Marţi, cu siguranţă va veni Miercuri sau Joi. Dacă nu vine nici Miercuri şi nici Joi, neapărat trebuie să vină Vineri sau Sâmbătă, şi dacă nici într-una din zilele astea nu apare, într-o Duminică va fi 100% cutremur, n-am cum să mă înşel.
Moare Diaconescu de oftică, saracu de el, nu a prins cutremurul în direct.

Tu cum ai petrecut de cutremur ?

6 comentarii:

Florin(el) ;)) spunea...

Eu cred ca astia la retelele de telefonie mobila au "o ceva" care la cutremur opreste toata reteaua(pentru siguranta) ...cum sunt si alea de se opresc gazele la cutremur/...parerea mea:-?? ..apropo de cutremur...sunt fericit ca am mainile libere si pot sta pe mess:X ca restul corpului e sub sifonier:P

Anonim spunea...

si eo ma cacam de cutremur

Moldo spunea...

mie imi venea sa ma cac...dar mam abtzinut

Anonim spunea...

care dintre ele

Moldo spunea...

ala din '77 =))

Anonim spunea...

Ce bine ca nu sunt din Bucuresti!