luni, 2 martie 2009

Ce dracu mai este pe la televizor?

SatAn Satelit este conexiunea ta la TV printr-un satelit diabolic (conexiunile normale sunt realizate prin stelit parabolic), destinată persoanelor din orice colţ al lumii care-şi doresc o legătură strânsă cu viaţa de după moarte. Serviciul nu oferă o calitate excelentă a sunetului sau a imaginii, dar are excelentă stabilitate a semnalului. Poţi urmări până la 666 de posturi TV tematice. Ce înseamnă SataAn pentru tine? În primul rând, mai multă distracţie chiar la tine acasă. Filme Horror, seriale sângeroase, muzică macabră, divertisment morbid, informaţii sataniste, documentare cu şi despre viaţa în iad, filme XXX-zoofilie, necrofilie, scatofilie, sado-maso. Toate ajung atât de simplu acum la tine. În plus, poţi alege pachetele de programe preferate pentru că iţi punem la dispoziţie 10 pachete la preţuri foarte mici. Pentru 10% din sufletul tău primeşti un pachet. Vrei toate cele zece pachete? Nimic mai simplu, sufletul tău ne aparţine iar tu vei ştii dinainte unde ajungi.

SatAn TV Satelit oferă, pe langă celelalte beneficii, cea mai simplă modalitate de instalare a decodorului şi a antenei. Decodorul este un cip, "SatAn 20.12 dual channel" care se implantează în toţi membrii familiei şi care explodează la rezilierea contractului. SatAn TV satelit este tot ceea ce ţi-ai dorit vreodată. Pachete speciale la preţuri incredibile.

1. Pachetul "Masacre" pentru adevăratul criminal din tine.

2. Pachetul "Raipers Delight" pentru serile roamntice alături de victima ta.

3. Pachetul "Veşnica Pomenire" înmormântări în direct.

4. Pachetul "Satan's Friends" Talk show-uri sataniste cu vedete pacatoase.

5. Pachetul "SNUFF" Live murders cu invitati in platou.

6. Pachetul "CSF (Criminal secret life)" Dezvăluirile criminalilor în serie şi reţetele reuşitei lor

7. Pachetul "God's my Bitch" Umor negru despre divinitate şi religie.

8. Pachetul "Family suicide" Reguli de bază pentru o sinucidere ca la carte.

9. Pachetul "Cimpoiul Morţii" Muzică de înmormântare şi priveghi non-stop.

10. Pachetul "Discover Hell " Reality Show-uri din iad cu oameni celebri dar morţi.


2 comentarii:

Gest spunea...

Au dreptate babele in tramvai..ne baga cipuri cu 666...mai nou avem si SatAn TV..gata..o sa ne uitam la televiziunea diavolului:))...ce mai urmeaza..in loc de religie..Satanologie?:O =))

Anonim spunea...

=))sau satanism....