miercuri, 18 martie 2009

Anunţuri de Ghiceală


Cu ce se mai ocupă lumea în ţara asta:
Anunţurile sunt scrise exact cum le-am găsit în ziar, am scos doar numerele de telefon din text.

1.GHICESC 3 feluri cărti, VIRGINIA, Program 9-20
Cum pula mea trei feluri de cărţi? Parcă o şi văd în mînă cu "Critica Raţiunii Pure" a lui Kant în 3 volume, scrise cu litere mari . Să ghicim! Deschide cartea la o pagină aleatorie şi ghiceşte literele că nu prea ştie să citească. Program de ghicit litere de la 9 dimineaţa pînă la 20 seara. Norma este de o pagină pe zi.

2.TAMĂDUITOAREA VANESA vă ajuta în 3 zile să fiţi fericiţi. Nu există rezolvări pe loc! Adevăratele descântece necesită 3 zile!
Vanesa lucrează încet şi sigur pentru că niciun descântec sau vrajă nu se face în bătaie de joc. Trebuie să fi atent la toate detaliile, iar Vanesa ştie asta. Dacă sunteţi în căutarea unei soluţii rapide Vanesa nu e persoana pe care o căutaţi.

3.GHICITOAREA Mihaela vindecă impotenţa, împreunează soţ cu soţie despărţiţi, iubit-iubită, rezolvă orice problemă.
Ia uite domne, Mihaela scoală melcu din morţi, împreunează femeie cu bărbat, oare lucrează şi cu homosexualii? Mă întreb dacă are soluţii împotiva crizei economice internaţionale, doar a scris că rezolvă orice problemă.

4.DOAMNA evreică cunoscătoare văd problemele dumeavoastră în cărţi, cafea, tarot, multe altele. Rezultate, rezolvări satisfăcătoare.
Doamnă dragă, într-o lume plină de antisemiţi dumeavoastră vă daţi cunoascătoare? Proastă mişcare, oricum avînd în vedere faptul că puteţi să vedeţi viitorul, mai mult ca sigur vă verificaţi viitorul personal la fiecare 5 minute cum îşi verifică blogeri care participă la Roblogfest commenturile. Nici doamna nu prea ştie să citească pentru că ghiceşte în carţi, le preferă pe alea cu poze. Ghiceşte în cafea, naşpa că au inventat ăştia filtrele de cafea şi nessul, este o conspiraţie la nivel internaţional împotiva ghicitoarelor în zaţ.

5.CLARVAZĂTOAREA Alina rezolvă orice problemă pe loc şi prin telefon.
Alo! Alina am o problemă. Tocmai am legat-o pe mama de un scaun, am băut-o, i-am dat câteva picioare în bot, am violat-o cu câţiva prieteni după ce ne-am drogat şi acum nu ştiu cu ce aş putea să o tranşez mai bine. Cu Toporul sau cu Drujba? Crezi că mă poţi scăpa tu de cadavru? Am citit că rezolvi orice problemă, mulţumesc!

6.PREZICĂTOAREA Ana Maria rezolvă orice problemă legată de farmece, soartă.
Păi dacă rezolvi probleme de soartă de ce pula mea ai ajuns să dai anunţuri la ziare ca să prosteşti lumea pentru câteva sute de mii, sau ai făcut experimente pe propria-ţi soartă şi nu ţi-a iesit combinaţia cu frumoasă, celebră şi bogată ?

7.VRĂJITOAREA Eugenia rezolvă probleme legate de farmece, scoate argintul viu, împreunează soţ şi soţie. Asta e ca toate cele de pînă acum, singura diferenţă este că Eugenia ştie să scoată argintul viu din tine. În principiu dacă ai ajuns să bei nişte mercur ori mori instantaneu, ori ajungi la spital în coma. Ar trebui să sun la asta să-mi explice cum stă treaba cu argintu viu. Cum căcat îl scoate? Îţi suflă în cur, îţi face o labă cu sticla pisată, îţi dă să bei cianură?

8.VINE in ajutorul dumeavoastră doamna Sofia cu cele mai puternice plante. Ea vă poate rezolva în orice problemă. Tarot gratuit.
Anunţul ăsta sună ca şi cum doamna Sofia este dealer de iarbă şi H, plus că îţi face şi un tarot gratuit dacă o arzi cu ea la un cui.

9.ALEASA Domnului! Măicuţa FLORINA binecuvantată de DUMNEZEU şi MAICA PRECISTA, cu harul de a face MINUNI, vă poate ajuta în orice necaz aveţi, deschide cartea sfânta de luni pină luni gratuit.
Măicuţa Florina, (dacă e maicuţă şi nu se ocupă cu filme porno seara după program) nu prea are ce să mănânce şi s-a gândit să dea şi ea anunţ la ziar, cică prestează pe moca, da enoriaşii îndobitociţi mai lasă şi ei o pomană acolo, un cârnat, o măslină, o biscuiţe, că doar nu au parte de minuni în fiecare zi. Pula mea, femeia e ALEASA domnului până la urmă, merita ceva pentru asta.

10.ANASTASIA- autorizată, rezolvă garantat orice problemă, blesteme, farmece

Sunt foarte curios cum arată o autorizaţie de practică a ghicitului, poate mă ajută ghicitorul in fund aici.

11.CELEBRA tămăduitoare Gina vă rezolvă orice problemă şi telefonic. Acum în luna martie, Gina cea mai puternică vrajitoare, ghiceşte în cărţi, cafea, dezleaga cununiile, de impotenţă şi scoate argintul viu. Miercurea şi Vinerea ghiceşte gratis.

Se pare că celebra Gina ghiceşte şi tămăduieşte doar în luna martie, mai aveţi câteva zile, Dacă nu ţi se mai scoală nu uita să te duci în zilele de post că te rezolva pe moka.

12.INEGALABILA şi incontestabila vrăjitoare Angela, vine în ajutorul dumeavoastră pentru a alunga blestemele, vă ajută în dragoste şi boli ce nu pot fi vindecate de doctori şi depind de ea, etc. Ea vă poate rezolva atât prin telefon cât şi personal.
Pentru că este inegalabilă şi incontestabilă nu pot spune absolut nimic despre Angela, mi-a alungat toate blesteleme, m-a ajutat în dragoste, m-a vindecat de toate bolile cu "S", chiar şi de cancer la testicole. Am fost la sute de doctori şi n-am avut niciun rezultat, aproape ca vroiam sa-mi pună vată în nas. Dar cu ajutorul Angelei am înţeles că de ea depindeau toate bolile mele, chiar şi hemoroizii, am scăpat de tot printr-o şedinţa prin telefon.

Niciun comentariu: