luni, 16 februarie 2009

Muie Apanova sau Cocolino îl face moale şi pufos

Luni, o zi normală de lucru. Mă trezesc rupt în gură de somn, că doar aşa se trezesc cei care se culcă în fiecare seară la 20:00 şi sâmbăta la 19:00. Mă duc la baie să mă piş, mă piş cu ochii închişi, trag apa şi mă rotesc spre chiuvetă. Dau să mă spăl pe ochi şi pe dinţi. Pun pastă de dinţi pe periuţă, răsucesc de manivelă şi...pula apă, pula caldă, pula rece. Râgâia ţeava la mine de parcă mîncase mititei cu muştar şi băuse 2 navete de bere. Ma duc la bucătărie să verific apa, nu era nici aici. Oare unde s-a dus? De ce nu a lăsat un bilet pe uşa de la frigider? Cum stăteam eu şi contemplam lipsa apei din ţeavă, văd o sticlă de apă plată de 2 L veche de 3 săptămâni rătăcită prin bucătarie, în care mai era aproximativ jumătate de litru. Am pus mîna pe apa salvatoare şi m-am spălat pe ochi şi pe dinţi. Brusc şniţelul de aseară vroia să iasă la plimbare. Pentru că memoria mea de scurtă durată funcţionează impecabil, am uitat că m-am pişat cu 10 minute în urmă, şi prin urmare aveam de gând să mă cac. Pentru ca prostia să fie dusă la extrem, apăs uşor pe butonul de la vasul wc-ului cât să verific dacă este sau nu apă . După storpul de apă care a iesit, am dedus eu că vasul este plin ochi, deci, pot să mă cac liniştit. Chiar mă gândeam în timp ce stăteam pe tron, la vecinii mei care locuiesc mai multi intr-un singur apartament, nu se pot bucura de un rezervor de wc plin, trebuie să se cace unii peste alţii şi să tragă apa la final. Termin eu de căcat, mă şterg, mă uit la hârtie (toţi faceţi asta), mă îmbrac şi apăs hotărât pe butonul WC-ului.....

"-Boule ai uitat că ai tras apa după ce te-ai pişat?"

Mi-am strigat în cap în timp ce WC-ul râgâia cu tot cu miros de căcat spre mine. Panică! Mă duc repede la magazin, cumpăr o sticlă de apă de 2 litri şi o torn pe toată în closet. Normal că nu s-a dus tot rahatul, nu mai aveam nici timp şi nici apă ca să rezolv problema, aşa că, singura idee care mi-a venit în cap a fost să iau sticla de Cocolino din dulap şi să torn în closet un paharel. Aşa, să miroasă frumos!

4 comentarii:

Ramona spunea...

concluzia: Cocolino e de cacat!

7R33Z spunea...

tie iti trebuie bunik-mea...dak m-ai scapa d ea, ai avea permanent cel putin 20 d litri d apa nepotabila in casa. trasatura a vremurilor in care apa se oprea zilnic intre 2 si 5, k era ora d liniste.
bunik-mea inca mai pune apa in sticle pentru "zile negre" (sau cu mult cacat, in cazul de fata).
ce zici...facem schimbul?

Anonim spunea...

Bai si io am patit ceva in genu' ...am coborat si am luat butoi d-ala de 5 l :))...de atunci sunt patita... nu mai stau fara sticle de apa in casa ptr "cazuri de urgenta" :))

mosoo spunea...

bine ca n-ai nimerit unul plutitor