joi, 18 decembrie 2008

Hamburgheru la control


Acest post este destinat in exclusivitate persoanelor de sex masculin, fara inclinatii homosexuale. Din cand in cand ne mai creste parul si atunci cand realizezam ca a crescut mare, a ajuns la majorat si vrea si el sa plece in lume, sa fie liber, sa se ia cu viatza in piept, mergem la frizerie. Eu de obicei merg la frizerie numai pe data de 11 Octombrie, dar anul asta a trebuit sa ma duc mai devreme ca am fost la o nunta, si la nunta nu te lasa cu sapca la costum, deci am ratat ziua de tuns.

Mereu cand mergi la frizeria de cartier, sau la fostele spatii ce apartin de "Igiena S.A" sunt acolo 2, 3 doamne gata sa te ia pierdut, pierdut in spatiu, in trepte, la zero, numaru 1, filat, surfilat, cu creasta, cu favoritzi cum vrea pula ta. Daca esti retard si nu stii ce sa ceri te uiti pe pereti si vezi pozele alea vechi de acum 50 de ani cu metrosexualii aia cu freze pufoase si carare pe-o parte, si ii zici lu tanti ca vrei sa arati ca ala. Asa ca baga foarfeca si pieptanul ala de fier in capul tau si te scoate complet diferit de ceea ce i-ai cerut. Probabil ca in doar 30% dintre excursiile la frizerie te intorci acasa cu ceea ce ti-ai dorit.

Dar nu despre asta scriu aici, ci despre doamnele frizeritze pe care nu le fut barbatii acasa, sau care sufera de o forma rara de nimfomanie si au o placere sadica de a-ti pune pizda pe mina cand stai pe scaun cu cerceaful ala la gat. Nu m-ar deranja sa-mi puna flocoasa pe mina o domnisoara frizeritza de 25 de ani cu forme ca sticla de coca-cola, dar de obicei femeile care te tund in cartier depasesc 80 de kilograme, au intre 30 si 45 de ani, doi pasi pina la menopauza, si un barbat care face laba noaptea cand se uita pe Spice platinum in sufragerie. Cred ca doamnele frizeritze sunt invatzate sa se frece de minerul scaunului, pe care tu ti mina, inca de pe bancile scolii de tuns, ras si frezat.


Probabil profesorul de tuns "bross" (cine stie cunoaste) se aseza pe scaun si fetele fac coada sa-si puna hamburgerul in mina lui. Care trece de proba asta e angajata inca din liceu, care nu, este directionata catre coafura, manichiura, pedichiura. Deci, stiu ca nu sunt singurul tampit care am observat asta, frizeritzele chiar se freaca cu pizda de mina ta, si au senzatia ca tu nu observi.


Dragi doamne care ne tundeti... stim ca va place, stim ca aveti fantezii cu clientii, stim ca n-aveti parte acasa, dar e plina frizeria de oglinzi, nu va vedeti cum aratati?


Dragi clienti care in trecut ati atins pasarica domnei frizeritze, data viitoare cind va tundeti, pentru o experienta desavarsita, tineti mina pe minerul scaunului cu palma in sus, cand simtiti ca se apropie si o lipeste de voi, ridicati brusc degetele si masati locul. Ori va treziti cu foarfeca infipta in cap, ori veti fi tinut foarte mult pe scaun, ca doar ati cerut o tunsoare complicata, nu-i asa?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dar sa speram ca domnisoarele de 25 de ani nu au formele asemeni sticlelor de cola la e2.5 L :D

Anonim spunea...

la fete e safe ca majoritatea hair stilistilor sunt gay. nu stiu daca se intampla chestii din astea si in cazul sexului opus...
flocosul. :))))

Anonim spunea...

da frate am observat si eu asta..de aia mi-am cumparat masina de tuns ! ca nu am gasit o frizerie cu ...well frizeritze misto! :))