duminică, 21 decembrie 2008

Firma noastra va ofera...

O gama renascuta din natura
Marea Organizatie de Salubrizare a Organelor Rationale, MOSOR S.A. are deosebita placere de a va oferi o gama variata de produse 100% naturale preparate de specialistii nostri, dupa retete traditionale, la cele mai inalte standarde europene. Cu gemurile Mosor puteti prepara deserturi suculente si apetisante, gustul extractului de placere fiind simtit la fiecare inghititura. Clatitele cu "Gem de Placere" sunt echivalentele orgasmului multiplu.

De toate pentru fiecare in magazinele de consum Mosor

Bine aprovizionate, ele ofera o gama larga de marfuri, confectii, stofe, imprimeuri, tesaturi, tricotaje, incaltaminte, articole electronice si de uz gospodaresc, portelanuri, galanterie, marochinarie, produse cosmetice, parfumerie, obiecte de podoaba, alimente, produse congelate, si multe altele.
Firma noastra aduce un aport deosebit industriei de profil si se bucura de un prestigiu deosebit. Produsele noastre sunt competitive cu cele de pe plan international
.

Toate activitatile Marii Organizatii de Salubrizare a Organelor Rationale -MOSOR- sunt indispensabile conditiei omului civilizat si se incadreaza in planul de dezvoltare a unui sector cu mare pondere in economia nationala. Relatiile de afaceri se pot obtine direct la intreprinderi sau prin directia comerciala a firmei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥