luni, 1 decembrie 2008

Bere scumpa !

Aseara am fost la runda a doua a Battle of the Dome in Suburbia, unde am intalnit un cetatzean turmentat, nu i-am retinut numele insa l-am ajutat sa bea o bere scumpa. Cum?
Tipu s-a bagat in seama cu mine ca daca am sa-i dau 2 lei sa-si ia bere, i-am zis ca nu umblu cu lichiditati la mine si ca stau pe bani prietenei ca sa scap de el.
Dupa cateva minute revine cu o bere Ursus in mina pe care a dat 6 lei.
Il intreb daca stie cum se bea berea corona, aia de pui lamaie in ea si daca ar vrea sa bea o bere mai scumpa. Asta era ochi si urechi.
-Coaie fi atent! Cati bani ai la tine?
-7 lei (zice el)
Avea una de 5 si doua de 1 leu
-Baga bancnota de 5 lei in sticla de bere si o sa poti zice ca ai baut o bere mai scumpa, un fel de Corona autohtona.
Asta nu a stat pe ganduri prea mult si a bagat bancnota in sticla.
Baaa cum sa bagi in sticla de unde bei plasticu ala jegos de au pus mina pe el toti boschetarii si nespalatii si tarfele si aia de se scapina la pula si in cur si nu se spala?
E asta era fericit ca a facut asta, chiar era mindru de el, si dupa ce a luat cateva guri si-a dat seama ca nu mai putea sa scoata banii din sticla. Se chinuia, baga degetzelu mic dupa bani dar bancnota era lipita de marginile sticlei. Ma pune pe mine sa bag degetu dupa ea, eu bag degetu si imping banii mai jos. Asta disperat nu mai stia cum sa faca sa-si recupereze banii.
-Coaie, bei toata berea si iei sticla cu tine afara si o spargi!
-Nuu, trebuie sa-i scot acum!
-Dute si i-ati un pai si incearca sa scoti banii cu el
-Da-mi paiul tau!
-Pleaca ma de aici, uite paie acolo la bar!
Se intoarce cu paiu si imi da mie berea sa-i scot banii ca cica eu l-am pus sa-i bage si eu sa-i scot. Ba esti nebun, tu ai vrut bere scumpa acuma descurca-te. Asa ca s-a apucat el sa scormoneasca in bere cu paiu. Mai lua o gura, mai baga paiu, mai lua o gura pina a impins banii pe fundul sticlei.
Din pacate nu stiu cum a rezolvat-o ca eu am plecat, dar mi-a facut seara... am ras cu lacrimi.
Bravo Cristi, Ionel, Gigel, Costel sau cum te-o chema!

Un comentariu:

ICaesarI spunea...

genial, mirific de genial :))))