joi, 9 august 2012

Caii primesc medalii la Jocurile Olimpice?

CAL CU MÂNERE

M-am enervat groaznic! De două zile încerc să aflu dacă la Jocurile Olimpice, mai precis la echitaţie, caii primesc medalii? Chiar dacă pe Google întrebarea "Do Horses get medals at the Olympics?" este indexată şi la primele cuvinte tastate sugestiile apar imediat, răspunsurile lipsesc cu desăvârşire.

În urma pozelor pe care le-am studiat, concluzia la care am ajuns este că singurul care primeşte medalie este calaretul, jockey-ul, în timp ce calul, cel care este adevaratul campion nu primeşte gloria cuvenita si este tratat ca un simplu obiect. Nu este nicio diferenţă între un cal, campion la sărituri, şi un cal cu mânere. 

Aştept o revoltă a cailor în care să facă schimb de locuri cu călăreţii, să-i călărească ei pe jockeyi, astfel încât să simtă cei din urmă cine duce greul.

Multi mi-au zis că animalul este răsfăţat şi recompensat cu hrană, păi e ok aşa? Măcar în faţa camerelor să-i urce pe un podium, să le pună şi lor o coroană de lauri sau fân la gât, dacă valoarea metalului nu o pot înţelege, pe cea a fânului garantez că o cunosc!

Şi tot nu m-am lămurit: Caii primesc medalii la Jocurile Olimpice?

Niciun comentariu: