joi, 19 aprilie 2012

Sfinţii DJ


Băi nene, biserica este cel mai tare organizator de eventuri, ăştia şi-o ard atât de precis încât robii si roabele ştiu înca de la începutul anului cine "bagă", unde bagă, programul spectacolelor sfinte fiind stabilit pînă pe 31 Decembrie.

Mereu am comparat sărbătorile din calendarul creştin ortodox cu o serie de evenimente cultural-artistice de genul concertelor sau festivalurilor de muzică. Există eventuri underground marcate cu cruci negre, dar şi eventuri main stream marcate cu cruci roşii. Exemplu de main stream:
Parascheva,
MC Nazarie şi DJ Ghervasie deschid show-ul cu o sesiune de warm-up la (CMN) Catedrala Mantuirii Neamului şi sunt urmati la pupitru de Preafericitul Patriarh Daniel cu un set divin botezat "Moastele sfantului Andrei"

Chiar când a înviat Christi şi mergea el cu moartea pe moarte calcând eu am găsit un calendar religios şi am avut curiozitatea să mă uit cine baga de ziua mea. Este un event underground are cruce neagra. Citesc rar ca să fiu sigur că nu greşesc: În deschidere îl avem pe Proroocul Ioil urmat de Felix Preotul, iar la Main Act vin pe scena Mucenicul Uar şi Eusebiu Diaconul.
În creierul meu s-au aliniat planetele, Waar şi Eusebio, de ziua mea, în calendarul Ortodox? High Jet d-aici! Incredibil, Care erau sansele?

Pentru cine nu înţelege duma, High Jet este un grup de Dj/Producători din România alcătuit din doi prieteni de-ai mei, Eusebio Digital şi Waar Rtmoe. Get it now? Mucenicul Uar si Eusebiu Diaconul. Ascultaţi AICI ce bagă băieţii.

Niciun comentariu: