vineri, 15 aprilie 2011

Unicornul: produsul unui viol !

Nu, unicornul nu este o fiinţă magică, nu este un animal de poveste, e un cal cu moţ în frunte, produsul unui act sexual forţat. Nu a apărut din praf de curcubeu şi zeamă de stele ci a apărut în urma unui viol la malul oceanului. Cum s-a întâmplat? Un Narval alcoolic a eşuat într-o noapte pe o plajă pustie. Prin zonă trecea o iapă sălbatică iar narvalul când a văzut-o i-a pus gând rău. Narvalul avea ţigări dar n-avea foc aşa că a chemat iapa la el să-i ceră o brichetă. Iapa naivă s-a apropiat, moment în care narvalul a sărit pe ea şi a violat-o toată noaptea, şi-a făcut mendrele cu ea,iar spre dimineaţă s-a retras satisfăcut în largul oceanului. De ruşine iapa nu a spus nimanui nimic, iar la scurt timp a fătat trei pui, două fete şi un băiat, dar nu erau cai obişnuiţi ci erau cai cu corn în frunte, moştenire de la tatăl narval. Animalele cu corn în frunte nu şi-au mai văzut niciodată tatăl. Fetele s-au apucat de droguri legale şi au rămas lîngă mama lor care le-a spus că împreună fac cât o vacă, ba chiar pot sa dea si lapte, iar băiatul nu înţelegea ce-i cu el şi de ce râd ceilalti cai normali de cornul lui, aşa că mama i-a spus că e magic, că e special, că el e miezul, doar pentru că are un corn în frunte, dar nu i-a spus că e prost de pute. I-a pus numele Charlie şi i-a dat drumu în lume unde l-au prostit unii şi i-au furat rinichiul!
Asa că să nu vă mai aud că unicornii sunt făcuti din pudră de curcubeu, ci din ovule de cal şi lichid seminal de narval !

2 comentarii:

Alina spunea...

Buna, nu am gasit nicio adresa de contact unde sa va pot transmite mesajul meu, asa ca mi-am permis sa va als un comentariu. Vineri, intre orele 16:30 si 21:00 se organizeaza un concurs de graffitti la Baneasa Shopping City si voiam sa va intreb daca doriti sa participati. Raspundeti va rog pe alina at 4ubrightideas.ro
ms

viorel spunea...

sigur ca dorim