luni, 4 aprilie 2011

Teoria Menstruatiei Televizate

De ce trebuie sa existe reclame la absorbante? Voi fetelor chiar nu stiti ce sa folositi? Si de ce in toate reclamele astea lichidul este albastru? Mi s-a spus ca sunt doar reclame, la fel ca si cele la hartia igienica, ok, atunci la hartia igienica de ce nu-mi explica subliminal cum se folosteste? Poate nu stiu. Sa treaca domne hartia igienica printre doua mingii de fotbal desumflate si sa ne-o arate la televizor murdara de ceva verde, gazon spre exemplu? Si sa ne explice cat de moale si fina este ea si cum nu zgarie mingiile. N-are nicio legatuta absorbantul vaginal cu fotbalul jucat de fundaş. Hartia e hartie, este universala si o folosesc ambele sexe. Poate sunt eu misogin dar consider ca reclamele la absorbante ar trebui interzize pe tv si sa fie difuzate doar in farmacii, sau pe net. Cine vrea sa stie ce fel de vata cu aripioare sa-si puna intre picioare sa caute pe google. Nu ma deranjeaza produsul in sine cat ma deranjeaza modul de a-i face reclama. O gramada de domnisoare pline de dureri de spate, de stomac si de cap, zburda ca prin minune pline de voie buna, canta si danseaza si nu se pateaza doar pentru ca si-au pus in chiloti vata cu scotch. Nu vreau sa fiu rau, dar vreau sa vad la tv si reclame cu melodii antrenante despre unguent care repara fisuri anale si hemoroizi. Vreau sa vad o reclama cu mai multi domni chinuiti de soarta apasatoare a bubelor anale ce se bucura frenetic, danseaza, joaca table, fotbal, beau bere si mananca mici, totul dupa ce s-au uns cu alifia minune, evident dupa ce in prealabil si-au reglat problemele cu prostata. Si tot nu inteleg care e duma cu lichidul albastru! Cum nu inteleg nici formele pe care le iau absorbantele in reclame: Shezlong, umbrela, nor de ploaie, cada de baie, rollercoaster. Puneti la tv tot felul de restrictii pentru minori, dar v-ati gandit macar o secunda ce dilema mare de tot este in capul copiilor care vad aceste reclame?

Head& Sholders - sampon (te speli pe cap)
Coca cola - suc (se bea)
Dove - Sapun (te speli cu el pe corp)
Parizachi - Parizer (crapi in tine, haleala)
Zuzu- Lapte (suc de vaca)
Colgate - Pasta de dinti (freci dintii cu ea si ies mai albi)
Pampers - Chiloti (Te pisi pe ei)
Redbull - ceva suc (Te ajuta sa zbori)
Pina aici e clar, stiu si copiii la ce folosesc astea enumerate mai sus, dar absorbantele, ce sunt absorbantele?

Absorbantul Always - ceva pentru femei, ceva ce le face fericite, nu le pateaza, pui ceva albastru in el si sta toata ziua fara sa curga, are aripioare dar nu zboara, ofera senzatie de prospetime ca guma cu menta si protectie sporita ca un bodyguard, sunt bune si ziua si noaptea, dar mai ales intr-o perioada bine determinata alunii, nu stim exact cand. Se pot transforma in shezlong, umbrela, cada de baie, rollercoaster, etc.


Pai dupa atatea chestii pe care le face un tampon d'asta, nu este normal ca toti copiii sa-si doreasca de ziua lor un absorbant si un borcan de lichid albastru cu care sa se joace?


Ma doare capul, nu mai scriu nimic de OB.

4 comentarii:

El Ciervo Blaanco spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=1PyPLzH_Pek

consider ca este o reclama reusita :)) ATAT!!!

oaie spunea...

..is designed small to protect BIG
haha:))

7R33Z spunea...

bah cat de scarboasa e aia cu CADA!!!cum sloboz o cada?! baaaaaaa...pentru ce femei sunt absorbantele alea?!

gri spunea...

http://www.proctomed.ro/images/ploiesti_sediu_m.jpg