luni, 29 iunie 2009

The Juice Jacket

O nouă idee s-a pripăşit în creierul mosorului. Nevoia de a avea mâinile libre şi în acelaşi timp setea liniştită, ne-a făcut să gândim în cel mai mic detailu o haină cu întrebuinţări multiple, atât pe timp de vară cât şi pe timp de iarnă. La concert sau pe stradă, la peşte sau la vânătoare, la munte sau la mare "Juice Jacket" este ideală. Deşi pare o geacă obişnuită, produsul nostru ar putea fi cea mai tare invenţie a secolului.
Creată din materiale 100% impermeabile, geaca este alcătuita din două bucăţi distincte unite între ele cu ajutorul unui liant puternic şi a unor cusături de înaltă precizie. Astfel, între cele două părţi unite se crează un gol de aer compartimentat cu ajutorul cusăturilor. Golul respectiv este umplut cu sucul preferat printr-o supapă de alimentare situată în partea din dreapta a gulerului , iar prin partea dreaptă este introdus un sistem complicat de paie intercomunicante ce ajung în fiecare compartiemnt al hainei. Undeva pe partea stângă jos se află supapa de evacuare. Geaca este dotată de asemenea cu un regulator de presiune a cantităţii de CO2 din lichidul din interior. Cu ajutorul unor capsule (ca alea de sifon) montate într-unul din buzunarele laterale, atunci când sucul îşi pierde din aciditate, eliberaţi doze controlate de CO2 în interiorul hainei. De asemenea "Juice Jacket" are şi două indicatoare de nivel, un fel de hublouri dreptunghiulare prin care se observă nivelul lichidului din interior. Ne-am gândit şi la jumătatea ta...astfel, pe mineca stângă a fost montat un buzunar de acces către un pai suplimentar. De ce poate fi utilă atât vara cât şi iarna? Pentru că în interior pereţii impermeabili ascund un strat protector de gel sensibil la căldură dar şi la frig. Bagi geaca plină de suc 1 ora în frigider şi nu mai ai probleme cu căldura în zilele caniculare, lichidul este menţinut rece pentru o perioadă de pînă la 3 ore şi jumătate, ideal pentru un concert. Iarna, se poate umple cu ceai fierbinte, iar drumul cu atobuzul congelat nu mai este un chin, mai nasol o să fie cu boschetarii care se vor lipi de dumeavoastră. Ca să nu mai vorbim despre uşurinţă cu care se pot introduce băuturi de afară într-un club. Pentru consumatorii de alcool există varianta "100% Drunk Jacket". Geaca are o capacitate de 10 litri, suficient pentru 4 alcoolici sportivi.

Preţ orientativ: 300 RON

Capacitate: 10 L
Durată Rece:3 ore jumatate
Durată Cald: 2 ore si 15 minute

Note: Capsulele de CO2 nu sunt incluse în preţ

Un comentariu:

Mircea Popescu spunea...

Nu s-ar putea sa aiba si un compartiment pentru produsul rezultat in urma ingurcitarii unei asemenea cantitati de lichid? Ar deveni in acest fel total ecologica :D