marți, 2 iunie 2009

Curcubeul Anal !

Discuţiile pe teme scatofilice cu domnişoarele sunt mai mult decât interesante, pudismul, ruşinea şi scârba le împiedică să vorbească deschis despre căcat. O femeie care vorbeşte despre excrementele ei este transparentă, este reală, este cea din spatele măştii de prinţesă pe care o poartă. Chiar dacă neagă... femeile se cacă, am vazut eu! Femeia nu recunoaşte că se uita la hârtia igienică după ce se şterge, dar cum îşi dă seama că a curaţat tot? Femeia nu flaturează niciodată. Cunosc domnişoare care au declarat sub jurămînt că nu s-au băşit nicodată, bă mă laşi, şi te caci pe mute nu? Pentru că aceste fiinţe diafane au senzaţia că excrementele lor nu put, iar formele pe care le creează seamănă cu floricele, fluturaşi sau iepuraşi drăgălaşi trebuie să le deschidem ochii şi să le tragem cu nasu în putoare, spre viaţa reală. Femeie, căcatul tău pute, şi nu exista niciun remediu pentru asta, sau există?
Aici intervenim noi cu revoluţionarele idei, marca Mosor:Poate ca ar trebui inventată o substanţă, un fel de colorant artificial care se administrează oral după fiecare masă. Sticluţe cu sirop "Curcubeul anal" ce maschează realitatea. Substanţa minune ar trebui să se comercializeze în farmacii, benzinării şi aprozare în zeci de nuanţe şi miresme. (roz, verde, albastru, galben, etc.) O linguriţă după fiecare masă este suficientă, în contact cu sucul gastric are loc o reacţie chimică, iar mîncarea procesată de stomac prinde culoarea dorita şi excrementele vor fi nemaipomenit de frumoase, iar mirosul neplăcut mascat de esenţe puternice de lavandă, trandafir, cireşe, ananas, mango, zmeură, caise, piersici, căpşuni,etc. în funcţie de preferinţele utilizatorului. Asta nu este tot, la un set de şase sticluţe primiţi o tulumbă din plastic care se introduce în fund şi cu ajutorul ei excrementele dumneavoastră pot avea formele cele mai ciudate. Cum se umplu maţele de porc cu carne tocată prin tulumbă atunci când faci cârnaţi, aşa iese şi Kaki, doar că sub forma de inimioare, steluţe, semilună, cerculeţe, pătrăţe, în funcţie de preferinţele fiecăreia.
Pe lîngă aspectul plăcut al excrementului, forma unică atrage privirile, mirosul este imbietor....Atenţie! Nu este comestibil, şi săpunul arată bine, e colorat şi miroase frumos, dar nu mîncaţi săpun nu? Cu ajutorul setului "Curcubeul anal" s-ar putea dezvolta rapid latura artistică a domnişoarelor cărora le repugnă rahatul banal. S-ar putea naşte o nouă artă !

6 comentarii:

Florinel spunea...

"şi te caci pe mute nu?" cand am citit asta..deja aveam in minte o fata care se caca imprastiat...cu sunetele de rigoare:)))sparcaiala

Mircea Popescu spunea...

Acum inteleg de ce se pune atata baza pe cercetare. Uite domnule ce rezultate uimitoare se pot obtine! :D

x spunea...

propun sa faceti si dispozitive cu forma de trifoi cu 4 foi...ca sa fie dublu noroc:))

Moldo spunea...

bai florinel ....pana la ce varsta o sa tzii se zica florinel????

Anonim spunea...

Eu recunosc! Ma uit la hartia igienica dupa ce... o comit :)) foarte tare blogul tau!

MissGoFuckYourself spunea...

:))))))))deci ma cac pe mine de ras...ca sa zic asa...pe mute...SUPER TARE ;)