vineri, 8 mai 2009

Ce Bicicleta mea !

7 comentarii:

anonimul necunoscator spunea...

nu pot sa cred,cum politicienii nesimtiti interzic acesul bicicletelor in capitala,circulatia ar trebui sa fie libera,plus daca se poate sa prezentati la "viva la revolution" a lui mircea badea...

madmoiselledoraflora spunea...

mai anonim necunoscator, astia interzic accesul bicicletelor in parcuri, nu in capitala. circulatia este libera oricum numai ca, ia gandeste-te matale cum ar fii sa te plimbi undeva in parc pe o alee cu iubita/iubitul dumitale si sa fii lovit de un plimbist cu bicicleta care nu prea se pricepe el asa sa dea la pedala. nu te-ai enerva si ti-ai baga toate cele in el?

ces spunea...

Da domne! Si sa interzica si rolele si trotinetele si chiar si copiii si batranii!!! Pai chiar nu mai pot sa-mi iau limba-n gura in parc de ei???

Moldo spunea...

eu zic sa interzica parcurile. bicicletele sunt mai utile

Florinel spunea...

bagati si voi poze daca aveti si daca s-a tinut marshul:). Eu nu am putut sa ajung:(

Moldo spunea...

masrhuri facea hitler ...=)))

0gar spunea...

Parca mai ajunge cineva cu bicicleta sa se plimbe in parcuri... poate doar cine locuieste in zona! Ca sa mergi cu bicicleta pe strazile Bucurestiului pana ajungi intr-un parc trebuie sa fii curajos pana la prostie. Nu mai zic nimic despre pistele pentru biciclisti ca alea au fost un fiasco. Singura solutie era daca le faceau suspendate, pe deasupra strazilor si liniilor de tramvai/troleu. Daca sunt pentru/impotriva accesul bicicletelor in parcuri? Din partea mea sa se plimbe si cu pianurile cu coada prin parcuri! Ca mult timp n-or sa mai existe parcuri, toate vor fi transformate in parcari pentru masini.