joi, 7 mai 2009
Bucuria Micilor SRL
Pentru că a trecut şi marea sărbătoare a micului autohton, (cunoscut în Franţa ca Donkey Dick) am decis ca pînă la anu pe vremea asta să devenim patronii unei mici afaceri de cartier şi în scurt timp să o dezvoltăm la nivel de multinaţională. Ne deschidem şi noi un IMM de nişă că pe timp de criză românu petrece. La cum se calcă lumea în picioare pe la toate sărbătorile legale şi la alea de partid să prindă câte un mic pe moca în bot, trebuie să existe ceva profit în sectoru ăsta. Aşa că "Bucuria Micilor SRL" trebuie să apară cât mai curând. Ce este Bucuria Micilor SRL ? Un magazin de colţul blocului cu tot ceea ce ai nevoie pentru a face grătar, mai puţin carne. Buticul va funcţiona pe principiul magazinelor cu accesorii pentru fumătorii de marijuana, găseşti orice mai puţin produsul în sine. Din rafturile Bucuria Micilor SRL nu vor lipsi grătare de toate dimensiunile, lemne de foc, cărbuni, perii de sârmă, aparate speciale de ventilaţie, sticle cu apă fără clor, pentru stropirea grătarului, furculiţe cu bucăţi de grasime în vid pentru ungerea grătarului. Set complet de suflat în jar, chibrituri rezistente la ploaie, set 5 bucăţi caserole din poliester goale pentru ventilaţie, tacâmuri, farfurii, sticle de 0,5 de benzină şi motorină pentru pornirea fără probleme a focului, beţe pentru frigărui, seturi de unelte pentru întoarcerea, rostogolirea şi testarea cărnii, condimente pentru toate specialităţile româneşti, mici, cârnaţi, cotlet, ciocanele de pui, 25 de sortimente de muştar şi 20 de Checiup. Va fi magazinul ideal pentru grătarul din faţa blocului, de la pădure, de pe bloc sau de pe plajă. Bucuria micilor va organiza şi grătare gigant pentru evenimente festive de tip, alegeri europarlamentare sau prezidenţiale cu ajutorul celui mai mare grătar din doatre, "G3000 Xtreme Power" cu o capacitate de 5000 de mici pe oră, 2000 de cotlete de porc, 4000 de ciocanele de pui şi 800 de muschiuleţi de vită. Pentru acest tip de evenimente galeţile de muştar sunt din partea casei. De asemenea, mai oferim şi serviciile de calitate ireproşabilă ale unui grataragiu originar din Caracal, Nea Ilie, şcolit la ISPRG (International School of Preparing Romanian Grill) unde a terminat "Magna Cum Laude" şi a obţinut diploma de masterand în prepararea micilor "rulaţi la sub braţ lungi cât unghia şi groşi ca ţeava de tun."
Slogan: De unde iese fum, acolo e gratar !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Dupa cum stiti, cei mai buni mici ii gasiti numai in comuna Micesti din judetul Cotletu !
ee hai ca esti porc
Porcu merge bine la protzap nu la gratar
articol de libertatea...
Trimiteți un comentariu