miercuri, 22 octombrie 2008

Suge din sangele meu !

Toata vara m-am confruntat cu o problema grava, sangele meu ajungea in burtzile altora. Cum nu am plasa la geam, toti tzantzarii din Coletina dadeau petrecere la mine in dormitor, iar seara cand incercam sa dorm atunci incepea bairamul la ei, festinul.. bufetul suedez era deschis, iar primul fel si desertul eram eu. Plin de nervi i-am alergat cateva seri cu papucii in maini gata sa le sparg capul strivindu-i de perete, degeaba. Daca am vazut ca nu pot sa ma lupt cu ei am cautat solutia in sertar, Pastile Anti Tzantzari. Am luat una pe nerasuflate cu apa si am asteptat...degeaba, nu a functionat, toti tzantzarii erau calare pe mine mai ceva ca mustele pe....miere, sa ma cac pe ele, foarte proaste pastilele astea, si era sa ma inec cu ea, nu puteau sa faca si ei o forma mai acesibila, ca la nurofen?Daca am vazut ca nici pastilele nu au efect si nici ca oamenii nu ne-am intzeles am cautat solutii optime. I-am luat in grija sa ii cresc, sa-i fac din mici tzantzari pricajiti si neajutorati, mari armasari, ca apoi sa-i vand pe bani grei (bani din plumb). Afacerea parea una de succes cu investitii minime si venituri mari. Le lasam cate o bucata de carne cruda in fiecare seara pe noptiera, ii spalam, aveam grija de ei, ii pieptanam, le taiam unghiile... pina cand a venit sezonul rece si au inceput sa raceasca pe capete, viroze, raceli, guturai, nu aveau vaccinul facut.
Tzantzar Simplu in mijlocul evolutiei sale catre tzantzarul armasar

Tzantzar Armasar


Am dat fuga la magazin si am luat alte pastile pentru tzantzari, nu puteam sa risc sa compromit afacerea, trebuia sa ii tratez. Doar ca au murit toti pina sa le administrez oral medicamentul. Cum plm sa le bagi pe trompa aia mica ditamai pastila? Mai tarziu am aflat ca exista un aparat special cu ajutorul caruia tzantzarii inhaleaza fumul produs de pastile. Pula mea, daca am aflat prea tarziu. Asa am iesit si din afacerea cu tzantzari. Cacat, nimic nu-mi iese !

Un comentariu:

VdG spunea...

Daca nu existau pastilele pentru tantari in momentul asta omenirea era pe cale de disparitie, muream de nervi frate. Dar ca orice lucru bun, pastilele pentru tantari sunt cancerigene, in Vest sunt interzise, la noi nimeni nu pomeneste nimic (NIK ca mess-eriasii). Oricum tare postul.