marți, 21 octombrie 2008

Mass-urile idioate revin !

Intr-un post anterior dezbateam problema mass-urilor idioate pe care le primesc de la tot felul de oameni brainless de prin lista mea de mess. Iata ca acestea nu s-au oprit si continua sa apara cand te astepti mai putin. Am promis ca o sa vin cu noi mass-uri asa ca asta si fac.

Din categoria "Salveaza o viatza" cu mass-ul
"Nu il sterge, te rog frumos citeste-l mai intai; Numele meu este Franca Adriana, am 17 ani si sufar de o forma rara de leucemie; singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea trai. Operatia costa 55.000 $ si familia mea a stans deja 32.000$. In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. ...te rog frumos, din tot sufletul da-l mai departe; poate voi avea si eu sansa de a fi ca tine! Adriana, ... un "copy - paste" la toata lista; nu ia decat 30 de sec "

Sa analizam situatia...O fata de 17 ani bolnava de leucemie nu cred ca are prea mult timp sa stea pe mesenger si in nici un caz nu are o pasiune in a da mass-uri in care sa-si povesteasca suferintza si sa stea la mila semenilor, de obicei se bazeaza pe sprijinul familiei.
Cum se numeste fundatia care are acest caz in grija?
Sunt foarte curios sa vad un contract semnat cu Yahoo si AOL.
Si daca stam sa analizam mai indeaproape mesajul asta, ajungem la concluzia ca cei de la Yahoo poat sa citeasca absolut tot ceea ce scriem noi pe aici. Fugi ma la gara... poate ca exista cineva care sa studieze ceva cuvinte cheie din discutiile anumitor persoane care au legaturi la nivel inalt, dar nu sta niciun un angajat al Yahoo sau AOL sa calculeze de cate ori a fost trimis Mass-ul asta si catre cine si de la cine a venit si sa puna cate 0.01 centi intr-un borcan de fiecare data cand il depisteaza. Poate ca Fata asta chiar este in suferintza, dar un asemenea mesaj este mai degraba o bataie de joc la adresa ei decat un ajutor. Cand dati mass-uri va dati Copy- Paste la creier retarzilor !

Un comentariu:

Anonim spunea...

sau dalea cu nevoie de sange ab4...si parca aia cu ab4 puteau primi de oricare:|