miercuri, 15 octombrie 2008

Mass-uri Retarde

Bai este incredibil ce se intimpla, exista unii oameni in lista mea de messenger care se plictisesc de zeci de ori mai tare ca mine, si chiar cred in tot felul de mesaje dobitoace, retarde primite de pe la mai stiu eu ce alti utilizatori de net cu IQ scazut. Bai nene, cine concepe mesajele astea? Cine e ala care le scrie, e normal la cap, nu are si el alte pasiuni? Parca il si vad, cred ca e unu singur, platit sa faca treaba asta.... "Ha ! o sa scriu azi un mesaj asa frumos si sensibil despre religie si dumnezeu si o sa-l dau mass la toata lista sa vad pina unde ajunge, si cine simte dragostea divina la fel ca mine!" Cine e ma asta de nu are ce face la calculator decat sa enerveze lumea? Jur ca nu am umblat nici macar la o virgula din textele respective. Le las exact asa cum le-am primit. Am postat doar trei asemenea mesaje, desi am adunat mult mai multe. Zilnic mai dau peste unu care ma lasa cu gura cascata! Cred ca o sa revin cu altele din ce in ce mai tari.

Mass-ul cu noroc (Cel ce indeplineste dorintze)

"Va spun - mi s-a parut amuzant, am facut testul si m-au sunat inainte sa termin de povestit!! S-a implinit ceva neasteptat. Sa vi se implineasca si voua ceea ce va doriti! Oameni buni......l-am facut si.............jur ca..........dorinta mi s-a implinit in 15 minute. Vraja Vrajitorie Pune-ti dorinta cand se termina numaratoarea inversa!!! 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *****Pune-ti dorinta******** Trimite acest mesaj tuturor din lista ta. Dak nu trimiti acest mesaj tuturor din lista ta in 2 minute o sa ai ghinion peste tot. Daca il trimiti o sa ai parte de noroc in dragoste si maine dimineatza o sa ai o surpriza placuta., a fost verificat! "

Nu mai intzeleg nimic! Ce trebuie sa mi se intâmple acum ca nu am dat mass cu el? Daca l-am pus pe blog si citesc mai multe persoane o sa am ghinion sau noroc?



Mass-ul Religios (Ocrotitorul familiei si al prieteniilor)

"TE ROG CITESTE-L!!!'Azi dimineata cand Dumnezeu a deschis o fereastra in RAI m-a vazut pe mine si m-a intrebat: Copilul meu, care este marea ta dorinta pt. azi??? Iar eu i-am raspuns: Doamne te rog sa ai grija de persoana care citeste acest mesaj, de familia lui, si de prietenii lui speciali. Ei merita asta si ii iubesc foarte mult. Iubireaa lui Dumnezeu este k un ocean, ii poti vedea inceputul dar nu si sfarsitul. Acest mesaj este valabil din ziua in care il primesti. Trimite asta la toti din lista ta. Ceva bun se va intampla cu tine azi. Ceva pe care u asteptai de mult sa ti se intample. Nu rupe acest lant emotionant. "

Auzi la el, lantz emotionant, m-a spart cu asta, nu mai pot, de ce nu mai pot? de râs.

Mass-ul dojenitor (Cel ce te trimite inapoi la religie!)

"De ce dormim in biserik,dar atunci cand ii gata ceremonia,dintr-o data ne trezim? De ce e asa de greu sa vorbesti despre Dumnezeu, dar e asa de usor sa vorbesti de sex? De ce suntem atata de plictisiti knd ne uitam printr-o revista crestina, da e asa de simplu sa citesti Playboy? De ce este asa de usor sa dai ignore la un mesaj despre Dumnezeu, dar retrimitem celelalte urate? De ce bisericile devin din ce in ce mai mici, dar barurile si cluburile cresc?Gandeste-te vei retrimite acest mesaj?Sau il vei ignora, pt k gandesti k vei fii facut de ras? Dar aminteste-ti,Dumnezeu intodeauna te priveste. S-au deschis vamile si cerurile. Ingerii au zambit ... "

Ba esti nebun, unde ai gasit tu ma reviste creshtine? Vreau si eu doua - trei, vreau o colectie intreaga. Cum se numesc, ca sa stiu sa cer la chiosk? Revista Evanghelista, Publicatzia Crucifix, Ziarul Bisericum, Enciclopedia Propavaduirea, Maicutza, Saptaminalul Spovedanii si Pacate, Top 300 Post Negru (cine a rezistat mai mult), PlayNun, One God, Cotidianul Lumina Sfântã, Etc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Austin is the best?!?

Anonim spunea...

Matthew, LOL?!

Royal