joi, 30 octombrie 2008

Mass is back


Mass-urile revin si de aceasta data lovesc si mai puternic. Asta de mai jos mi-a luat creierii si s-a sters cu ei la cur. Cand l-am primit m-am uitat la monitor ca bou 20 de minute si nu -mi venea sa cred ce citesc. Nu intzelegeam cum poate cineva sa se gandeasca la asa ceva. Se pare ca retardu religios afecteaza tot mai multe persoane, iar cale de intoarcere nu mai exista.

Mass-ul imobiliar evlavios
Scuze ca te deranjez da' e urgent! Am un prieten care vine de departe si are nevoie sa stea undeva,asa ca i`am dat adresa ta! Te rog primeste-l si iubeste-l! Numele lui este Iisus din Nazaret,Spune incet Iisus din Nazaret te iubesc si am nevoie de tine curata-mi inima cu sangele tau binecuvanteaza casa mea! Trimite acest mesaj la 5 pers si o sa vezi o minune

Ahhhhh cineva sa ma zgârie cu peria de sârma pe retina sa nu mai pot citii asa ceva vreodata. Auzi la el, are un prieten care vine de departe si nu are unde sa stea. Da de ce nu-l ti la tine frate? Poate eu am treaba, fut, ma droghez, beau, vreau sa umblu in chilotzi sau in pula goala prin casa n-am timp si chef de prietenii tai sa-mi stea pe cap sa ma deranjeze. Si daca il primesc la mine in casa, el stie cat e chiria? Nuu normal ca nu stie, o arde prieteneshte ca sta si el doua trei zile si gata pleaca. Pula, odata ce a intrat nu mai pleaca, asa te trezesti cu intretzinera crescuta, pula bani s-o platesti si adminstratorul l-a vazut cind a urcat cu liftu si l-a trecut pe lista. Consuma, bea, mananca, incearca sa faca 3-4 bai pe zi si niciodata nu reuseste. Umple cada cu apa da nu poate sa intre in ea, ca sta deasupra ei si toata apa aia e contorizata ca d-aia ai pus apometru sa platesti cat consumi, da ce stie el de astea. Archhh... cu cat inaintez pe text cu atat ma apuca nervii mai tare.

Spune incet Iisus din Nazaret te iubesc si am nevoie de tine curata-mi inima cu sangele tau binecuvanteaza casa mea!

Cum sa spun fraza asta? De ce sa o spun? De ce as vrea ca cineva sa-mi curete inima cu singele lui? Sau poate n-am inteles eu bine... il primesti in casa si il hacuiesti astfel incat el sa binecuvinteze casa cu singele lui, care varianta e aia corecta?

Trimite acest mesaj la 5 pers si o sa vezi o minune

Cum poate cineva sa creada ca daca trimite un mesaj ca asta de cinci ori o sa vada o minune? Ce fel de minune? Probabil ca cea mai mare minune care s-ar putea intimpla este ca toti carora le-ai trimis mass-ul sa iti dea ignore instantaneu.

6 comentarii:

Oana spunea...

haha , l-ai uitat pe ala gen : trimite massu' acesta mai departe , apasa F4 si o sa-ti apara pe monitor numele persoanei iubite :)) p.s. chuck norris rocks =) cele mai penale bancuri care exista cu el sunt :))

Anonim spunea...

baaaaa....ce noroc pe mine ca nu am astfel de persoane in lista:)))...retarzi oameni=)))

Anonim spunea...

Imagineaza-ti cum ar fi fost casa ta daca baga replica celebra "lasati copiii sa vina la mine". Intr-un fel daca iti place vinul ar fi fost o treaba sa fie Jesus coleg de apartament cu tine.

Anonim spunea...

Esti cam ratat asa... faci misto de Isus, de biserica si de cele sfinte! Abtine-te!

La Mosor spunea...

=)) nu mai pot sa ma abtin din ras !!!

La Mosor spunea...

=)) nu mai pot sa ma abtin din ras !!!