marți, 28 octombrie 2008

The Holly Car

Dupa o discutie de 5 minute cu Cicerone am ajuns la concluzia ca religia si implicit cea mai mare corporatie din lume, Biserica, urmeaza sa intre pe piata automobilelor de serie. Chiar daca Papa are propriul sau automobil (vezi papamobilul) credinciosul de rind nu are si el o masina sfinta.
Asa ca, in scurt timp, vom vedea pe la emisiunile de profil...(care se termina sau incep cu cuvântul ''-motor-") o prezentare amanuntzita a unui autoturism religios marca GOD modelul "Divine" prezentat ca "The Holly Car, masina ce urmeaza calea domnului"

Prototip- The Holly Car

Printre dotarile standard ale masinii sfinte gasim scaune imbracate in material brodat cu citate celebre din biblie, geamuri si oglinzi electrice actionate de la un panou de control in forma de cruce si presuri inscriptionate cu cele zece porunci. Masina nu este dotata cu centuri de sigurantza deoarece orice s-ar intampla, dumnezeu te va salva. Nici Airbagurile nu sunt prezente deoarece Isus este airbagul perfect. Pedalele de frâna, ambreiaj si acceleratie au forme diferite si reprezinta simboluri divine. Ambreiajul, cel fara de care nu poti face nimic, il intruchipeaza pe Dumnezeu, Frâna, cea care poate salva vietile robilor, este reprezentata de Sfintul Duh, iar Acceleratia este chiar Isus. Pentru masinile atutomate, varianta "Sfânta Treime" a fost inlocuita cu Iad (acceleratie) si Rai (frana). Toate pedalele sunt importate direct din Ierusalim, unde sunt confectionate manual.

Sistemul de climatizare are incorporat un deodorant (consumabil) cu miros de tamaie iar parbrizul si farurile sunt spalate cu apa sfintzita. Bordul are incorporate suporturi pentru luminari, ceasurile au siluetele evei si ale lui adam pe fundal, iar acul kilometrajului este reprezentat de un sharpe cu un mar in gura. Computerul de bord denumit "Moise" comunica interactiv cu credinciosul purtindu-l cu ajutorul GPS-ului incorporat pe drumul cel mai scurt catre cea mai apropiata biserica, manastire, capela si de ce nu, cimitir. Sa nu uitam trapa cu vedere directa catre El si tapiseria replica fidela a picturilor din capela sixtina. Designerii companiei "BiseriCar Co." (BisCo.) au dat o forma speciala becurilor din interiorul farurilor cu xenon si anume una de lumânare. Dupa modelul Rolls Royce, pe capota autoturismului sfânt regasim ca sigla un Isus rastignit pe cruce, logo-ul oficial al BisCo. Portbagajul incapator poate sa "inghita" mai bine de 3 caldari de mir, 2 cristelnitze si 13 icoane facatoare de minuni.

Este masina ideala pentru familie. Mersul duminica la biserica pentru a pupa sfintele moaste nu va mai fi acelasi niciodata.

4 comentarii:

ces spunea...

Sistemul de climatizare are incorporat un deodorant (consumabil) cu miros de tamaie iar parbrizul si farurile sunt spalate cu apa sfintzita. =)))))))

Anonim spunea...

eu vreau sa stiu care cicerone

Anonim spunea...

the one and only cicerone

ces spunea...

cred ca vrea sa stie mare,mic? dar e timid :))